Wednesday, August 27, 2014

:: Bisnes Juta2 ::

"sooo, mcm mana bisnes nak supply susu2 ngan nestum2 yg nilai 3juta
kat dlm bilik stor mommy kite tuh"
kihkihkihkih..

Ahahahahahahahaa..geram betul nengok gaya mek tembun yg sorang nie duduk...ngan tangan ngan montot lentik kemain..kalau duk kat baby chair mmg harus kaki sebelah masuk lobang tepi..kat umah punye baby chair xleh sbb kiri kanan tertutup..tp kat umah, kaki die sebelah duk mcm bersila tuh..sebelah kaki je la tapi..hehe..
cite bisnes juta2 tp jari maintain masuk mulut..hehehe..

Tah ape borak ngan daddy die smp gitu gayanye..geram jer..mamak kemain suke nyakat..yg mek nie gedik duk usha je mana mamak yg sakat die smp terpaling2 kepala mencarik mamak tuh..hahaha..mamak mmg suke nyeah nyakat budak..asal mana budak mesti dieorg suke nyakat..tingat anak kat india kut..hehhe..

Semalam mok mok singgah Mid..kite pesan,
 durian crepe..siap pesan kalau ade cempedak crepe jgn lupe beli..
dh lama xmakan cempedak crepe..sedakkk woooooo..
ttppppp cempedak crepe tiadaaaa...sobssss...sedih betul..

Dah lama xmakan tetibe tingin lak..hehe..owh ya saya tidak mengandung..sekadar gedik tetibe tingin..nak bg qisya adik tunggu qisya sethn setgh ke 2 thn ke..sbb ape yg qisya dpt, kite akan make sure yg second pun dpt..bukan dr segi brg laa..tp dr segi savings..sbb qisya skang nie dh ade acc tabung haji, asb, pastu tah ape lagi tah acc yg daddy die bukak..baru la fair and lovely..tul x tul x tul x???..

Lagi pun kesan operate kat perut nie pun xhilang lg..kebas2 lg nie wehhhhh..kalau terlanggar perut kat mana2 bucu die punye rase makngaiiiii, ngilu tauk..soo tunggu la lama skit..ye dok..lain la kalau kite bersalin normal..skang gak boleh buat anak bg adik ke qisya..

Lg kite xpaham, arinie kite bersalin, arinie jugak ade manusia yg suruh kite wat anak no 2..rase mcm nak lempang 150juta kali muke manusia tuh..katenye umur kite dh 30lebih so jgn tunggu lama2 nak anak no 2..nasib baik la time tuh kaki tgh kebas sbb kesan bius xhilang lg..nasib baik la kite tgh lemah lagi, so mls nak layan dgn org xsiuman mcm tuh..hahahaha..

Nak tanya tuh boleh tp tgk la situation tmpt and masa..

10 comments:

  1. So sweet pic Qisya tu..
    Sedapnya durian crepe lama tak makan..

    ReplyDelete
  2. mmg fav la sumptious pny crepe...
    sedap 2-2..

    sbaik dkt GE Mall pun dh ade kan..sng la klu ngidam..kehkeh..

    ~mmg mendtgkan geram btl la mek tu..eeeee..~

    ReplyDelete
  3. Comelnya mek tembun nih.

    Dah lama tak mkn CP. Ok...esok ada training kat MV. Blh lah beli ☺

    ReplyDelete
  4. Serius.akk kalau jmpa qisya ni memang akk gomoi2..geram betulla..dh la tembam..haha

    ReplyDelete
  5. Embonnnn
    Mulut lentik
    Pungkok lentik..
    Amboi amboi amboi...
    Yang mommy hang ni.. sat funny hepi heli..
    Tau tau akhir kata.. dok marah kat sapa tu..
    Mai sini.. kami jamu sirap kegemaran...

    ReplyDelete
  6. Amboi .mcm dh beso sgt ghupernya...

    ReplyDelete
  7. Olort..comeynya mek ni.. kemain lg duduk tu..

    Betul tu falsya.. nk ank semua nk kan.. tp x semudah abc.. y penting kt.mmpu bhgi kasih sayang n adil dgn smua ank2 kt.. molek dh tu.. standard waktu rehat sebaiknya 2thn la... byk urat2 putus tu msa bsalin.

    Lya y asya dh 6 thn ni pom org duk tnya.. x nk tmbah adik..? Ermmm..klo la semudah abc kan.. petik jari terus jadi.. hehe. Tp xpela..mulut orgkan..

    ReplyDelete
  8. amboi2 kan ... gewammmmm tgk anak dara sorg ni ..

    nk no 2 aci je .. tp tunggu le tmpt czer tu baik .. lps 2thn le the best ..

    ReplyDelete
  9. soweetnya qisya! projek juta juta kooooooo~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...