Tuesday, August 19, 2014

:: New Toys ::

Yeayyyy!!!..my new "toys" has arrived..happyyyy!!..
pasnie boleh wat pavlova..weehuuu!!
mok mok baru amek je amek kat Electrolux punye office kat thirteen,pj..
stand mixer tuh yg kite nak sgt..before nie dh ade mixer..kak long bg hadiah..tp dh rosak..kak long jugak yg rosakkan...wakakakaka..

2 brg nie hasil per-tukar-an dgn blender kite yg rosak tuh..nasib baik blender still under warranty..so dpt la tukau ngan 2 brg nie..and guess what???...xyah topup duit even a penny..kihkihkih..by right kene topup duit skit tp dh staff tuh kate xyah, so xyah la..huahuahuahua..

7 comments:

  1. yeaaahhhh....
    berpavlova la pasni... dlu kerap wat pavlova skrg jer dh mls2 tp mcm teringin plak kan... hehehhe

    ReplyDelete
  2. kita pun tgh kumpul duit nak beli toys baru

    semangat kan nak masuk dapo bila ada benda baru

    ReplyDelete
  3. so blender krna beli lain ke Falsya, tapi best dapat 2 barang lagi kan.. boleh la berpavlova nanti, toys n tools :)

    ReplyDelete
  4. waaaa...bestnya ada stand mixer tu.. kite pun teringin, selalu duk hint² kat husband minta belikan.. hahaha

    ReplyDelete
  5. wahhh best2...makin indah laa mase2 di dapur gituuu heheeheh...lieya pun kalo dpt gajet baru kat dapur rase mcm nak dok kat dapur jek kann heheheeh...

    ReplyDelete
  6. vavvavavavva lepas nii entry resepii ajelaaa yeekk hehehe~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...