Wednesday, May 30, 2012

:: Auto-Kana ::

Tetibe teringat plak ngan auto kana nie..sape yg penah cube wat auto kana nie..auto kana nie salah satu drpd motor sports..


Mcm nie la gayanye auto kana tuh..gegurl penah try sekali je wat auto kana..serious mmg best gile..1st trial bwk slow2 je sbb nak try utk kenal2 tmpt mana nak kene corner, tmpt mana nak kene drop gear, tmpt mana nak pusing, mcm mana laluan kon nye..of course la kalau auto kana nie mmg kene drive kete manual n nasib baik la gegurl tau bwk manual..boleh gak merasa nak wat..kalau kete auto xtau la plak boleh ke idak nak guna utk auto kana nie..

Time yg betul2 punye kan, suara gegurl masyaALLAH kuat gile..enjin lagi senyap..wahahaha..ye laaaa,mana xnye..kate pun first time kan mmg menjerit x henggat dunia u'olls..satu tempat tuh leh dgr suara gegurl sbb tingkap turun kan..lepas abis wat auto kana je kan, kepala lutut gegurl nie jgn ckp la..die punye menggeletar dh mcm kene parkinson dh..abis menggigil satu badan..jalan x rase tanah la org kate..wakaakaa..but i really had fun la doing this kind of things..n the best part was, xde satu kon yg tersusun tuh jatuh tau..phewwiitt!!!!..new experience n new challenge..;D


Go kart nie pun salah satu drpd aktiviti gegurl dulu..hehe..dh kalau kawan byk lelaki dr pmpn ini lah jadinye..tau2 je dh kene kidnap bwk ke sini utk main go kart..nak bayo sendri mmg idok ler teman..drpd bayo nak dekat 100hengget hanye utk go kart yg utk berape jam je, baik la duit tuh gegurl wat utk bende lain...ade gak faedahnye..tp nasib baik la dr dulu xpenah bayo..hehehe..kalau kene bayo mmg gegurl duduk kat tepi jd penonton je laaaa..

Memule main go kart nie mcm org gile pun ade..smbl bwk smbl gelak sorang2..sbb first time kut..nasib baik malam so xde org yg nmpk..ngan ter over turn smp terkeluar litar la..xleh nak reverse balik la..mcm2 bende kelakar la kat litar go kart nie..nak2 plak kawan2 semua gile..mmg lg havoc la..

Really miss those days...........

6 comments:

  1. bestnya kalu dapat pandu uji...hehehe

    ReplyDelete
  2. @♥cikmOt♥ mmg best..tp sekali tuh je la pun try auto kana tuh..xnk dh..hehe..

    ReplyDelete
  3. Wah bestnyer.. semuanya mencabar..

    ReplyDelete
  4. @Nurul Akmal best tp mmg takat tuh je la..hehe..

    ReplyDelete
  5. Seronok main go-kourt...mencabar minda

    ReplyDelete
  6. @Che Rosliza Che mat seronok kak..tp harganye ilang akal laaa..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...