Wednesday, May 16, 2012

:: Dark Shadows ::

Last Sunday night ajak mok mok gie tgk movie..xkisah la cite ape janji tgk movie..alih2 mok mok bg suggestion tgk Dark Shadows..sekali okayh la sbb dh lama rasenye x nengok my beloved ex-bf Johnny Depp berlakon..terasa rindu plak..wakakaka..nak tgk kat OU, time die ridiculous la plak..bkn ridiculous ape pun, time utk show kat OU tuh sikit sgt la..semua mcm nak meghala ke midnight..last2 tgk kat Mid je sbb Mid byk show..

Dark Shadows nie okayh la..best la tp xde la best sgt2 mcm The Avengers..kalau gegurl x tertido smbl tgk cite tuh maknenye cite tuh okayh laaa..ngeeee..cite Dark Shadows nie bknnye x best..best..xde la straight sgt cite nieh..even kalau ade scene serious2 pun, still ade selit2 komedi jugek..mmg balance la scene komedi n serious dlm movie tuh but Dark Shadows nie mmg agak tembel jugak la..bak kate omputih, slow..BEST BUT SLOW!!!.. 

Perjalanan cite tuh yg wat cite tuh jadi slow..kire kalau berlumba ngan kura2 leh seiring laaa..okayh gegurl tipu skit..laju skit dr kura2..hehe..even ade komedi dlm Dark Shadows nie pun xde la smp nk gelak guling2 n smp terterajang kepala org dpn..kire mcm gelak HA...HA instead of HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA..see the differences x?..

Kire kalau x tgk pun mmg xkan rugi la..rasenye ramai yg tgk pun sbb Johnny Depp jer kut..sebab gegurl pun lebih kurang jer..


Rase mcm malas plak nak taip pjg2 sinopsis cite nie..;D

18 comments:

  1. suke johnny depp!
    teringat citer die berlakon citer edward the scissor's hand..mmg best!

    pirate of caribbean tk tgk sbb tak suke citer camtu wpun ada johnny depp, hehehe

    ReplyDelete
  2. baru plan nak tgk...klau slow motion huhuhu tggu jelah nt dload...kihkihkih.....karang buang duit jer..

    ReplyDelete
  3. sue nak G tgk je semalam...last2 18 keatas..mmg tak la masuk..alahai..sebabnyer si syawal tu mana mau campak kan..kakakak...mmmm

    ReplyDelete
  4. @Nad @ MamaZakwan kan nad..tp falsya suke semua cite yg johnny depp berlakon..hehe..pirates to feveret sgt3..;D

    ReplyDelete
  5. @pinky best tp slow..hampir2 tertido..heheh..

    ReplyDelete
  6. @syawalsimpsons alahai kesiannye..xpe2..download nnt kayh..hehe..

    ReplyDelete
  7. Aku klw cite slow ni mmg pangkah la
    kecuali free haaha

    ReplyDelete
  8. Wa minat btoi ngn si Jonny Deep ni..
    X tau nape..
    Dr zaman wak tecik2 dlu..
    Minat gilos.. ;D

    ReplyDelete
  9. @Nana cite die best na tp slow..aku dh siap terlentok2 dh kat bahu wan..hampir2 nak tertido ko tau..hahaha..

    ReplyDelete
  10. @Salina@IbuAqil wahahhaha..lu ngan wa sama la beb..mmg minat gile ngan johnny depp..dr dulu lagi..

    ReplyDelete
  11. lamanya tak nengok wayang...alahaiii

    ReplyDelete
  12. sedap ke dik ??
    tapi selalunya kalau johny deep nie memang kebanyakan citer agak slow kan .. citer action nie .. kureng lah sikit akk nie huhuh takutttttttt ;)

    ReplyDelete
  13. @♥cikmOt♥ nape dh lama x tgk???..xpe2..nnt gie tgk wayang okayh..;D

    ReplyDelete
  14. @ieda best kak tp cite die slow..hehe..nie bkn cite action kak..cite pasal vampire..hehe..

    ReplyDelete
  15. xdapat tgkk. huhu mesti best ;)

    ReplyDelete
  16. hihi..nasib ifa tgk free je..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...