Tuesday, May 22, 2012

:: Handbag Nak Sama Jer Tau Gegegurl Nieh ::

Kiteorg mmg suke nak bg samakan handbag2 nieh..cume color je yg lain..wakakaka..ari tuh la si diah ke nana keding ntah yg bukak cite pasal handbag kat group wassup2 kiteorg..time tuh dieorg duk racun si nana mia beli handbag sama sbb nana mia nak ke KLCC selasa nie..pastu bile gegurl dh tau psl handbag tuh mmg haruslah menjoyah kan..sekali si diah ngan nana keding dh beli la tau jumaat lepas..kuangajo betul sorok2 beli xbgtau gegurl pun..choiii!!!..

Pastu tanye la si diah ngan nana keding ape jenama handbag tuh..then nak berteka-teki plak si diah nie..tahap joyah gegurl bile dh membara nie mmg jgn harap la boleh sabar kalau berteka-teki..wakakaka..last2 diah bgtau kate MNG punye handbag..murah je u'ollssss..79hengget je katenye!!!..consider murah jugak la..alaaaa,wat2 handbag utk lenjan gie opis je..handbag besau boleh sumbat mcm2 makanan..hehe..i'm not really into handbag..agak2 percaya x?..hahaha..tp mmg betul

Gegurl tanye si diah ade color ape..so diah pun bgtau color ape ade..ade color biru, merah, oren n kuning..si diah dh amek warna biru, si nana keding color merah..so gegurl pilih oren..hehe..yg xleh blah si nana mia tau sbb die ckp "nak sama je handbag je korang nie tau"..alih2 ujung ayat tanye "ade color hitam x?"..ntah hape hape ntah..hahahaha..

So disebabkan si diah dh keje kat Tower KLCC tuh mmg haruslah pesan suruh beli kan..hehehe..

Nie lah gambo handbag MNG tuh..simple je kan..hehehe..

32 comments:

  1. comel...rsnyer ayu raudhah dlm citer gemersik kalbu tu pakai hbag ni lah....waaaa nk jugak...

    ReplyDelete
  2. @pinky comelkan..ye ker?..mari kite serbu MNG..hehe..

    ReplyDelete
  3. @Saya Disini bykkan rase mcm nak semua..hehe..

    ReplyDelete
  4. @Nana gedik tau..ko beli color ape2 pastu ko spray color itam..hhaha..

    ReplyDelete
  5. hahaha..korang 4 org ni mmg serasi bersama la..

    ReplyDelete
  6. Cantiknya beg....Kaler pink tak ada hihihi

    ReplyDelete
  7. nak join sekali boleh tak...kui..kui..kui

    ReplyDelete
  8. ehhh cantikknye beg...

    diah keje tower klcc ke...ko bg tau diah suh contact aku.. aku keje convention centre je..leh la dating2 nak lunch kat suria heeee

    ReplyDelete
  9. wah...handbag sama lagi..best la korang nie..

    ReplyDelete
  10. cantik la handbag nye...... kaler2 yg menarik.

    korang mmg sehati sejiwa la

    ReplyDelete
  11. oren ada??
    hahahaa ttibe org lain pn ngoder gak

    ReplyDelete
  12. belum masanya saya nak kumpul handbag, kena keje dluu :P

    ReplyDelete
  13. cantek la beg ni..!

    emm, diah amik order lagi tk?
    hikhikhik =p

    ReplyDelete
  14. walau simple tp cantik!! :-)

    kem salam kat diah ek.. :-)

    ReplyDelete
  15. Simple.. Tapi cantik...

    Upload gambar terbaru si Diah comel tu..

    ReplyDelete
  16. @fieda hehehe..semua nak sama je kan..;D

    ReplyDelete
  17. @syawalsimpsons boleh3 mak jemah..mai kite pakat ramai2 pakai beg sama..hehe..

    ReplyDelete
  18. @Amieylee aku dh ckp ngan diah dh amiey..die kate nnt die kol ko..haha..

    ReplyDelete
  19. @Afasz kan fasz..terpikat sbb color die cantik gile..hehe..

    ReplyDelete
  20. @Nory Zoulkefle yeayy!!!..jom nory kite pakai handbag sama2..haha..

    ReplyDelete
  21. @syanasaid oren ade syana..diah dh tolong belikan dh..cepatan kasik order..wahahah..

    ReplyDelete
  22. @NOOR FATIN crk duit dulu baru leh shopping..hehe..

    ReplyDelete
  23. @Nad @ MamaZakwanNayli cantikkan nad..xtau la diah amek lagi x order..hehe..

    ReplyDelete
  24. @IntaNBerliaN simple je kan ina..pakai utk belasahan jer..hehe..insyaALLAH..

    ReplyDelete
  25. @Nurul Akmal kan..wahh,dh ade yg rindu ngan diah..boleh2..hehe..

    ReplyDelete
  26. simple tapi tak reti la pakai handbag colour2 nie

    ReplyDelete
  27. @kayrul-shah hehee..bile dh cube mesti pastu akan beli handbag color2..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...