Tuesday, May 8, 2012

:: Migrain Migrain Migrain ::

Hellooooo u'olllsss..ari nie gegurl lambat bersiaran sbb pagi2 lagi dh kene migrain attack..pain killer plak dh abis stock so telan panadol je la..itupun mcm xde effect langsung jer..sakit kepala jangan ckp la..rase mcm nak cabut jer kepala nie letak tepi bg kepala nie relax2 dulu..agak2 dh okayh baru pasang balik kepala..nak tido xleh, nak baring pun xleh, nak jalan apatah lagi..mmg serba-serbi x kene lah kalau kene migrain attack nieh..cahaya ngan bunyi bising mmg lagi la membantu when it comes to migrain nie..

Nasib baik la tersesat sebijik pain killer..itu la untungnye letak ubat merata2..ubat amek kat klinik byk tp sikit kat almari, sikit kat handbag, sikit kat dlm drawer..Pas makan pain killer utk migrain tuh sekejapan je terus ilang..xsmp setengah jam pun..tp kalau boleh xnk la harapkan pain killer jer semata2 setiap kali kene migrain..

Penah gak try x makan ubat bile kene migrain tp itu jam mmg katil punye tilam dh ilang cadar la, rambut plak mcm org baru lepas kene rape..mmg kalau kene migrain time pagi, smp ke malam pun belum tentu ilang..mood mmg swing je la all the time..

Till we meet again tomorrow aight..hopefully esok migrain xdtg lg..




17 comments:

  1. Ooo patut ler tak nampak hapdet awak arini. hehe.. awak keja tak ni arini? tamo makan pain killer banyak2 sangat.. nanti dah immune langsung tade ubat dah bule cure kan taww

    ReplyDelete
  2. skrg ni cuaca x menentu, yg xde migrain pon bleh jadi migrain..smlm diserang sakit kepala yg teramat,balik je dr opis trus terbongkang tido depan tv..x tahann...

    ReplyDelete
  3. moga cpt sembuh migrain tu.jgn stres stres. rehat kan diri secukup nye k

    ReplyDelete
  4. semoga cepat baik
    lately cuaca tak menentu
    dgn aku2 pun kerap sgt sakit kepala

    ReplyDelete
  5. cahaya dan bising mmg musuh utama time migrain, huhu!
    tak suke!

    ReplyDelete
  6. so arini camne falsya.. migrain lg ke?

    ReplyDelete
  7. @Zila Zainal try toooooo but cannot la awak..;(

    ReplyDelete
  8. @mama tisya skang nie pun terasa dizzy lagi..tq..

    ReplyDelete
  9. @Cik FaRiZaM itulah yg sedang dilakukan..tx fasz..

    ReplyDelete
  10. @Sidratul Muntaha itu lah..aku agak pun pasal cuaca..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...