Wednesday, May 30, 2012

:: Gegurl Gedik?????!!! ::

Gegurl gedik ker?...mesti ade ckp gegurl gedik kan..tamau tipu tamau tipu..xbaek xbaek tipu tau..no no no!!!!..ahahaha..nak ckp gegurl gedik ke ngada2 ke poyo2 ke, ckp la..silakan..with my pleasure n by all means..ckp la byk2 sbb nnt gegurl dpt pahala sbb ade yg kutuk2 gegurl..muleh gitu?...sbb gegurl tau ade yg ckp gegurl gedik..;)))))

I am what i am..what for nak jadi hypocrite n what for nak jadi org lain n what for nak cover2 konon2 mcm baik padahal perangai kat belakang2 nauzubillah..tuhan je yg tau..kire pijak semut pun xmati..dh mmg gegurl mcm nie nak wat canner..serious tau kadang gegurl pun x perasan until there's someone yg tegur ke imitate cara percakapan or cara pergerakan gegurl..this is my nature..my habit..something that i don't create it..it just come naturally..

Kalau gurlfriends gegurl ke my best friends ke my close friends ke xyah ckp la..mmg selalu ckp gegurl gedik..ngan mia pun ckp bende sama..xyah dieorg..mok mok pun ckp gegurl gedik..tp gegurl xde pun nak amek hati ke hape..sbb gegurl tau dieorg macam mana n dieorg tau gegurl mcm mana..

Tp yg gegurl geram kan kalau org yg xpenah kenal gegurl n xpenah ckp ngan gegurl, suddenly can say shitty things bout me..try to know me first then u'll know..

Alang2 org dh ingat gegurl gedik kan..meh gegurl hidangkan posing gedik gegurl utk tatapan org2 itu..


Seriously, don't judge a book by it's cover..n if  x suke ape yg gegurl write entry about everything or anything, don't bothered to read my entry..n don't bothered to click my blog also..panggil gegurl gedik tp nak jugak baca every entry gegurl..tp kan lagi kite x suke org tuh lagi kite akan baca entry org tuh..agaknye laaaa..hahahaha..so hilarious...

28 comments:

  1. lantaklah gegirl org nk kata apa.... i sll remind diri xsemua org suka kita n kita pun x suka semua org...kan??

    a/way gmbr gediksss tu sungguh sweets!!!

    ReplyDelete
  2. @pinky hurmmm..betul jugak kan..i pun nk remind myself mcm tuh jugak la..tp bile dpt tau sakit hati jugak..hehe..

    gedik kan gambo tuh..baru kene ngan tajuk..;D

    ReplyDelete
  3. auwwww gedikkkss sangat statement ni hahah go gegurl go gegerul hehehe <3 pedulikannn mereka ;)

    ReplyDelete
  4. Pedulikan ap orang nak kata gegurl.. Orang dengki sebab gegurl comel sgt.. hehehe x mo sedey2 k.. ;)

    ReplyDelete
  5. tu dengki la tu namanya kot

    setiap entry nak dibace
    pastu pandai2 kata org camtu plak
    tak suke, tak suke

    abaikan je org2 camni
    jadik diri sendrik sudaa...
    kang migrain, lagi payah
    :)

    ReplyDelete
  6. @shafura biasalah la pura..org gedik kene bg statement gedik..xgituw..wahahaha..

    ReplyDelete
  7. @Nurul Akmal kut ye pun dengki kan..mana ade sedih..hehe..

    ReplyDelete
  8. @Nad @ MamaZakwanNayli nad dh mcm pantun 3 kerat dh nie nad..hehe..

    kan nad..malas nak pikir ape org ckp..bgs gak sbb kite dpt pahala dieorg dpt dosa..;D

    ReplyDelete
  9. xde gedik pun sis..suke je nana baca entry sis,kadang sweet ada,chumel pun ada..hehe:)

    pedulik je orang kata kan^-^

    ReplyDelete
  10. ada jek orang yg nak mengata yer.. pelik betul lah aku..

    ReplyDelete
  11. a'aaa kdg2 org xkenal kita pun ckp kita gedik kan... mybe time dia tgk tu, kita dgn kwn baik kita.. so, bila dgn kwn baik gedik2 tu normallah.. hihii

    ReplyDelete
  12. walaupun ahkak tak kenal gegurl lebih dekat...tapi ahkak dah lama kenal nana mak damia tu...so tau camner kawan2 dia...hehehe...

    lantak jelah...

    eh ahkak ke haku...hahha...sedar, mak dah tua...hehehe...

    ReplyDelete
  13. yg komen tu jeles tgk kegedikan gegurl...kita suka tgk ceria gtu...gedik byk maksud mayb maksud die ke arah negatif kot..hahaha

    ReplyDelete
  14. mmg gedik pon. hahahhahahha....
    biar apa pon aku suka kawan ngan ko yg gedik sbb ko x suka nipu!!! kan....

    ReplyDelete
  15. Myra tgk Gegirl ni lebih kearah kemanjaan.. ;)

    ReplyDelete
  16. @ak yuyunz dh nama pun manusia..mulut tempayan leh la tutup..mulut manusia nie diri sendri je yg leh tutup..;D

    ReplyDelete
  17. @IntaNBerliaN betul3..ina pun penah kene ker?..hehehe..itu kire normal la gedik ngan org yg rapat ngan kite kan..hehe..

    ReplyDelete
  18. @♥cikmOt♥ baguih la ahkak nie..gegurl suke..hehe..

    ReplyDelete
  19. @mama tisya agaknye hidup die xbest kut..sedeehhhh..hehe..hidup kene ceria baru la mcm kite berdua nie x telan dek umur.kan erin kan..

    ReplyDelete
  20. @watyz kuang asam..hahahhaa..ko suke aku kan sbb aku ckp ko kurus..wakakkaa..itu aku x tipu..wahaha..

    ReplyDelete
  21. @Myra Jay hehehe..nasib baik bkn ke arah kegedikan melampau..hehe..

    ReplyDelete
  22. sapa kata gegurl gedik..meh i gigit tinga depa..hahaha...bior jer dik..depa dengki tu..muahaha

    ReplyDelete
  23. @et ade la org tuh..hehe..haaa..gigit2 cuping telinge kecilku ke kak..auwww..ngeeee..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...