Tuesday, May 15, 2012

:: Wedding Present ::

Semalam mok mok kate die nak balik keje kul 9.15pm..dh balik nnt as usual mok mok kate die akan kol..mmg rutin harian pun sebenarnye kalau everytime balik from opis mesti mok mok akan kol gegurl..so lepak2 la umah mak gegurl dulu..lepak2 katenye..hahaha..dh kalau umah mak pun sekangkang kera jer, mmg harus la akan lepak2 umah mak..kera pun gelak guling2 sbb sekangkang die je jaraknye..hahaahaha..mengong..

Tunggu punye tunggu smp kul 10.30pm xbalik2 lagi..so gegurl pun mintak diri kat mak nak balik dulu..masuk je dlm kete terus cargas kol mok mok..ghupenye die baru je kuar parking opis..adoiiiii..patut la senyap je x kol2..wat org risau jer mok mok nie tau..

Borak punye borak, tetibe mok mok kate ade wedding present from department die..after 5months kawen pun still dpt adiah lg..hehe..sbb ade akak kat department die wat donation..bkn 1 hadiah tp 2 hadiah..bile tanye bg ape, mok mok kate x bukak lg sbb nk tunggu gegurl..tp mmg la kan kene bukak kt umah n confirm2 laaa nak x nak kene tunggu gak gegurl sbb gile x senonoh kalau bukak hadiah jam2 tuh gak..lagi sekali mengong..hahaaha..

comel wrapping paper..
Oven Toaster..ermmmm, ape fungsi?..serious xtau..utk bake kan?..
Thermo Pot nie gegurl tau la ape fungsinye..kalau xtau ape fungsinye ape mcm boleh ganti air ngan kepala gegurl nie je utk boil kan kat dlm tuh..hahahaha..

TQ very much!!!..












34 comments:

  1. yg no 1 tu kalu tak guna juai murah2 kt kite la, haha! =p

    ReplyDelete
  2. @Nad @ MamaZakwan itu utk ape nad?..utk bake2 ker?..falsya bkn jenis yg masak2 nie..

    ReplyDelete
  3. @Nana oooo..aku mana la reti nak wat kek bagai nie weh..hahaha..

    ReplyDelete
  4. wahh boleh lar wat kuih raye..hehe

    ReplyDelete
  5. bertuahnyaa dia! xpayah beli dahh. hehehe

    ReplyDelete
  6. eh bestnya.. bertambah lagi barang dapur kat umah tuh ekekeke

    ReplyDelete
  7. @Nory Zoulkefle raya tahun nie leh la wat kuih sendri..ye ye je kan..silap2 kuih tunjuk je..;D

    ReplyDelete
  8. @Zila Zainal itu la..meh la kite main masak2 kat umah tuh..;D

    ReplyDelete
  9. wah seronoknya...nanti boleh buat kek ngan oven baru....

    ReplyDelete
  10. fuyooo....best la..dapat hadiah...

    ReplyDelete
  11. bestnyer dpt oven toster tu, mcm2 blh buat tau..hehe

    Tu la org tua2 ckp murah rezeki bila kawin ni, tgk2 dapat hadiah lg, murah rezeki la tu...hehe

    ReplyDelete
  12. bestnyerrrrr 5bln kawen pun dpt hadiah lagi.....murah rezeki betul...

    ReplyDelete
  13. @~Siti Hajar~ mcm2 nyeah..akanku tanye pakcik google fungsinye..hehe..tq..;D

    ReplyDelete
  14. @pinky hehe..agak2 akan dpt lg x?..hehe..

    ReplyDelete
  15. Hahahha jum jum main masak2. nak belajar buat cuppies!

    ReplyDelete
  16. murah rzeki panten ...

    lepas ni leh ajak dtg umah wat mufin & teh panas

    ReplyDelete
  17. nanti belajar buat kek..nak rasa..hehehe

    ReplyDelete
  18. falsya.. xpa, mula2 mmg xreti nak guna oven tu.. lama2, gerenti falsya rasa nak masak mcm2.. tak pun, buat ayam bakar.. bakar ayam sekor mcm pengantin tu dlm oven..hihii

    ReplyDelete
  19. @Zila Zainal jom jom..kalau cuppies kene kat dapur my sister..die terror..;D

    ReplyDelete
  20. @fazilzura hehe..ehhh,sedapnye zura..gud combo..

    ReplyDelete
  21. @MamaEma mmg kene n nak belajar..hehe..

    ReplyDelete
  22. @IntaNBerliaN itu la ina..falsya mmg xtau nak bake2 nieh..knnn,nnt jd mcm ina..hehe..

    ReplyDelete
  23. Rezeki, walau dah 5 bulan orang tetap ingat :)
    At least untuk dapat Microwave sebijik :)

    ReplyDelete
  24. rezeki rezeki,hee....oo,5bulan da sis tawen ye...rasa mcm baru je lagi:)

    ReplyDelete
  25. @Myra Jay itu la kan..alhamdulillah..boleh la belajo nak wat kek pasnie..;D

    ReplyDelete
  26. @nanakimie dh 5bln dh dik..kannn..sama la..rase mcm baru je sarung cincin..cewahh..hehe..

    ReplyDelete
  27. oven toaster tue panas kan mkn pun leh sis..pastu leh je masak yg simple2..mcm roti pizza ke..hotdog ke..hee

    ReplyDelete
  28. @tiefazatie wahhh,pasnie boleh la wat mcm2..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...