Friday, May 4, 2012

:: Nana&Kbob :: Majlis Resepsi ::

Last Sunday, majlis resepsi nana keding & kbob..iaitu penamat segala majlis..gegurl terlambat skit ari tuh sbb nak kene settlekan kain baju..nak basuh lg nak jemur lg..itu yg lmbt tuh..kelam-kabut nak bersiap mana ngan makeup lagi, blow rambut lagi..hadeh, smp umah nana keding kul 12 tengahari..nasib baik la pmpn tuh tgh bermakeup2 lagi, so smp2 je gegurl touched up balik muke sbb ade lagi bende yg terlupe nak tonyoh kat muke nie..muleh gitu???..wakakaka..

Pengantin lelaki smp dlm kul 2 lebih kut ari tuh..so ade la masa nak berposing2 amek gambo dlm bilik..lgpun kiteorg duduk je kat dlm bilik..rase sayang plak nak tinggalkan bilik tuh sbb tgh sejuk2 kan..kene plak cuaca kat luar tuh amat amat amatlah panasnye..in fact nana keding suruh kiteorg iring die smp ke pengantin lelaki..kami menurut perintah je..kalau keluar pun kejap2 jer..pastu masuk balik bilik amek air-cond..;D

What a Sunny Sunday that day..bapok panehnye ahad lepas tau smp berpeluh2 xhengat punye..time tuh dh terbayang2 air jeram dh..my GOD,alangkah bestnye kalau dpt berendam dlm sungai time tuh,kene plak time panas2 terik tuh..mesti nyaman je rase kan..tp apakan daya, kene berpijak di bumi yg nyata sbb time tuh ade kat bwh khemah..wahahahaha..

peace u'ollssss..
panas weh time niehhh..
siap cium tangan somi lagi tau..bgsssss..
santekkk!!!
tido ke bob?..
padiyappa ke hape tuh..hahaa..
sempat lg menyelitkan..hahaa..
KAMI
kbob : sayang minum x ajak abg pun!!..
nana : sayang dahaga la abg..
diah : ko jgn kacau die bob..aku tunjal pala ko kang..

26 comments:

  1. cantik pakaian pengantin perempuan tu...

    sempat jahit manik kat baju tu..

    ReplyDelete
  2. ha ha ha..dialog last tu..lawak.. :-)
    apa pun..memang best la wedding Nana keding..meriah!

    ReplyDelete
  3. salam,
    nampak macam saloma pulak pengantin pakai baju gaya cenggitu :)

    ReplyDelete
  4. korang!!! pic yg 1st tu aku yg snap!!! hahahaha

    ReplyDelete
  5. korang dh mcm artis la..ctk baju nana tu..

    ReplyDelete
  6. @MamaEma cantikkan..dh mcm fasha sandha dh..hehe..

    ReplyDelete
  7. @Saya Disini mmg cantik..kene plak nana kurus..lg santek..;D

    ReplyDelete
  8. @watyz ye ye waty..sbb tuh kiteorg nmpk cantik dlm tuh..wakakaka..

    ReplyDelete
  9. @fieda sekali-sekala je kak..heehehe..

    ReplyDelete
  10. hahahahha aku nak gelak part gmbar last sekali ayat si diah...lawakkk

    cantiknye pengantin....
    next turn diah plak la ye..huhuh

    ReplyDelete
  11. sedondon peace ngan pengantin..gmbr last siap ada dialog

    ReplyDelete
  12. gambar seme dari punca yg sama kang tunggu deah plak update sama lagi haha

    ReplyDelete
  13. @amiey lee hahaha..ko x nmpk tgn diah mcm nak tunjal pala laki si nana tuh..hahaha..

    yeaahh!!..next turn diah pastu dh..;D

    ReplyDelete
  14. @Nana hahaha..tau xpe..mcm dr dulu je na..hahaha..

    ReplyDelete
  15. @mummy_ayu hahha..kena kan ngan gambo dialog tuh..haha..

    ReplyDelete
  16. Elehhhh!!
    Awek HULK ni..
    Ko saja je nak nyelit kak gugurll..
    Nak tunjuk rambut "guna jari pon bolehhh" ko tu kat aku kan kan kan?!!
    Aku jelus!!! ;p
    Happy weekend & TC yer.. ;)

    ReplyDelete
  17. @Salina@IbuAqil haippppp..bkn awek HULK okayh..awek Captain America, ex gurlfriend THOR..hahahaa..
    Aku saje je nak bagi ko jeles..muahahahaha..

    ko pun take care tau..;D

    ReplyDelete
  18. Cantiklah baju pengantin perempuan.. Wah cik Diah comel jadi pengapit..

    ReplyDelete
  19. baju pengantin tu cantiklah.. sk tgk :-)

    ReplyDelete
  20. serius cantik gle kak nana!
    akak2 yg lain pun cun la..hee

    ReplyDelete
  21. @tiefazatie mmg cantik..tq on behalf nana..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...