Thursday, May 31, 2012

:: FB Kene Sabotaj!!! ::

Relax relax..bknnye org yg sabotaj FB gegurl tau..tp gegurl yg sabotaj FB org..huahuahuahua..sape lagi kalau mok mok chenta hati gegurl tuh..jahat kan..abih tuh, nak sabotaj FB sape lg kalau bkn husband sendri..xkan la nak sabotaj FB org lain plak kan..tp kan kalau kan nak kan gegurl sabotaj u'olls punye FB kan, jgn lupe bg email ngan password u'olls tau..gegurl janji gegurl sabotaj je, gegurl x tgk msg semua..janji!!..wakakaka..

Gegurl saje je sabotaj FB mok mok sbb wall mok mok mcm xde pergerakan je tau..so gegurl TOLONG la mok mok watkan pergerakan tuh..kesian friend2 mok mok dlm tu dh lama x comment status mok mok..muleh terima x alasan gitu...muahaha..tp end up kantoi jugak..mmg haruslah kantoi sbb sape je lagi yg nak bukak FB mok mok..pehtu lg wat kantoi sbb update gune via mobile..ingatkan kalau x pakai BlackBerry punye FB's apps n just pakai browser je kat status x kuar via ape2..skali kuar jugak via mobile..dammm!!..hahaha..


 
bawah nie sambungan..;D
Hahahaha..dlm masa sehari 2 status naik kat wall mok mok..padahal mok mok x bersalah pun..time tuh siap die gie main futsal lagi..hahahhaa..bile mok mok dh balik n masuk je bilik gegurl terus senyum2..senyum2 jer..

mok mok : nape u senyum2 je nieh..
nie mesti ade ape2 nieh..
gegurl : mana ade..xleh ke i nak senyum ngan suami iiii..;)))))
mok mok : boleh tp senyum u nie lain macam je nieh..
very suspicious..senyum gedik2 nie mesti ade ape2..
gegurl : nak senyum pun xleh..ngeeeee..;))))))
mok mok : u shopping ape plak kali nie..cepat ckp u baru beli barang ape?
meh sini handbag i check..
gegurl : mana ade beli ape2..xshopping pun lagi..;)))))
mok mok : i x caya..nie mesti ade ape2 nie..cepat ckp..
gegurl : cer tgk nie..(FB status mok mok)..
mok mok : bongok la u nie domok..hahahhaa..
selamba je sabotaj FB i..




30 comments:

  1. hahhah xpasal2 mok2 kene.. hihii

    ReplyDelete
  2. adoi la...tak tahan tul...tak pasal fb mokmok di perkotakkan...aduyaiiii

    ReplyDelete
  3. adoi lagi./..gelak guling2...tak pasai gegurl dapat bongok...suit la korang...hehehe...

    ReplyDelete
  4. @♥cikmOt♥ hahahaha..mok mok mmg mcm tu tau..selamba je die kan..hehe..

    ReplyDelete
  5. aduh gegirl memnag tak boleh blah...nasib baik mok mok spoting habis..hahahahahaha nak tumpang gelak sebab jue pun buat gak kat laki jue....

    ReplyDelete
  6. @cik Jue Aka Ibu Farisyah ahahahhaaha..kan nasib baik die x marah..hehe..wakakakaka..ie baru gelak guling2 sbb cik jue pun sama..wahaha..

    ReplyDelete
  7. hahaha kan dah kena bongok amek ko

    ReplyDelete
  8. hehe...tula..kn dh kena cop bongok..
    sekali skala kan sabotaj..hhehe

    ReplyDelete
  9. @Nana hahaha..kalau xde bende pun mmg laki aku panggil aku bongok gak..haha..

    ReplyDelete
  10. @nur_za mmg dh selalu dh kene cop bongok..tau xpe..bkn selalu pun..hahaa..

    ReplyDelete
  11. sbr je la gegeurl ngan mok mok tk psl2 kena sabotaj fbnye..hehehe

    ReplyDelete
  12. @mama tisya kalau dh bosan gitu la ghuoenye..hehe..

    ReplyDelete
  13. WAKAKAKAK jaat gegurl ..


    sekali kene vongok ..adehhh

    ReplyDelete
  14. wakakakakaka..klakar la awk gegurl..ahhahahahah

    ReplyDelete
  15. @fazilzura wahahaha..jahat kan..nasib baik dh kawen..kalau x kawen lg mesti dh kene reject..hahaha..

    ReplyDelete
  16. hahahaa kan da kena bongok berdasdas
    mcm best jek kalo try kt suami aku
    dia pny FB pn slow pergerakan dia
    hahaa

    ReplyDelete
  17. @syanasaid huahuahua..nak wat canner dh nasib badan..hahha..try la syana..kesian kawan2 laki ko sbb dh lama xde nak comment ape2 kt status die..wakakakaka..

    ReplyDelete
  18. hihihi mok-mok ke buat status cam tue?..cik rose tak boleh..nanti hubby marah...

    ReplyDelete
  19. hihihi mok-mok ke buat status cam tue?..cik rose tak boleh..nanti hubby marah...

    ReplyDelete
  20. nasib baik tak kena marahkan..sportinglah kiranya hubby falsya..

    ReplyDelete
  21. @MamaEma itu la..nasib baik die okayh..hehee..

    ReplyDelete
  22. hahahha...jahat u...terbaek lah!!!!

    ReplyDelete
  23. @pinky hahaha..ngan husband sendri xpe..;D

    ReplyDelete
  24. hahaha comel je. xpee nak usik2 kann, bukan nak tulis bnda bukan2. haha

    ReplyDelete
  25. @NOOR FATIN hehee..itu la..bknnye ade niat jahat pun..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...