Tuesday, May 22, 2012

:: JELES!!!!!! ::

Kejelesan melanda diri ini!!!..sgt3 jeles hokeyh sbb chenta hati ku yg mok mok lg saiko tuh cuti!!!!..balun 3hari plak tuh!!..uwaaaaaaa!!!..bile bgn pagi nak gie keje sgt3 lah jeles sbb tgk mok mok yg sgtlah lena tidonye smbl "bersiul kegirangan" sbb xyah nak bgn awal2 pagi gie keje!!!..rase mcm nak smbg tido balik je sebelah mok mok..katil mcm memanggil2 je..terbayang2 katil tuh ngan posing ala2 menggoda siap melambai2 manja..perghhhh!!..tp nasib baik x tergoda iman gegurl nie utk landing kat atas katil yg menggoda itu balik..wakakakakka..bkn mok mok yg menggoda al-kisahnye tp katil yg menggoda..muleh gitu..;D

Dah la malam semalam tido x brape nak lena sbb tetibe je terdgr suara pmpn sayup2 mcm memanggil2 nama gegurl je kat luar tuh..dh la sliding window tuh terbukak luas baekkk punye..kalau tingkap boleh lg la nak cite sbb byk palangnye..kecik skit keluasan..boleh terima x ayat mcm tuh..doesn't make sense at all la sya..ngeeeeee...dh la time tuh kul 3 pagi ke atas mmg idak ler gegurl nak menyahut apatah lagi nak siasat..mmg tetibe terus jadi siput sedut la kat belakang mok mok..

Malam kelmarin plak dgr suara lelaki tgh bersiul2..adehhhhhh..seram rase..xkan la org belakang smbl memasak smbl bersiul kut..gilo ko hapo kalau kul 3 pagi nak ke dapur utk masak2 bagai..laki plak tuh lg la double pelik..nie bkn bln pose pun yg nak kene bgn awal utk prepare lauk-pauk utk bersahur..adehhh lg sekali..pastu mmg mok mok jd bantal peluk la..siap ngan kaki2 gegurl haaa grip kat kaki mok mok..hahahahaha..seram wehh!!!!!..

kalau ini la hantunye kan, wahahahahahahhaahha, mmg rasenye gigi die tuh hilang kut gegurl kerjakan..wakakakakakkaaka..

15 comments:

  1. mmg jeleslah kalu camni.. kita g keje hubby tido..hihii

    ReplyDelete
  2. hahhaha terkejut berut.....ingtkan gegurl...=P

    ReplyDelete
  3. Apa benda yg memanggil2 tu tu Sya, aweks kot...jeng jeng jeng...hehe

    ReplyDelete
  4. nory pon jeles klu hubby cuti time kite kerja..bgun pagi rase malas je bile tgk sedap bergumpal dlm selimut...pheww tergugat keimananan nak suruh amik mc..hahhaha....

    uik terselit jgk kisah mistik yer, seraaamm mak...!!!..

    ReplyDelete
  5. @IntaNBerliaN hehe..sgt jeles tau ina..rase mcm nak menggelongsor je atas katil balik..;D

    ReplyDelete
  6. @pinky cantik x muke gegurl..hahahaha..

    ReplyDelete
  7. @~Siti Hajar~ ntah la tp seram gak laaa..kalau awek yg memanggil mcm tuh lg la gigil..hehe..

    ReplyDelete
  8. @Nory Zoulkefle u can read mu mind la bebeh..tp bile pikir keje terus xjd..hehe..

    sambil menyelam minum air..;D

    ReplyDelete
  9. Aiyarkkk!! seram tuh, kul 3am ye..
    Tak kejut cik abg kat sebelah ke? :)

    ReplyDelete
  10. erkk seramnya babe. kalau i memang dah kejut orang kat sebelah dah. selalu ke dengar babe?

    ReplyDelete
  11. kayrul kalau hubby cuti mesti nak cuti sama senang nak merewang....tapi kena bagi tau awal2 la...

    ntah2 suara laki bersiul tue bangun nak sahur untuk puasa rejab kot...hehehe

    ReplyDelete
  12. @Myra Jay aah Myra..nak kejut tp mok mok lena sgt tidonye..tuh yg jadi siput jer tuh belakang die..hehe..

    ReplyDelete
  13. @Zila Zainal seramkan..nak kejut tp kesian..lately nie je..ehehe..

    ReplyDelete
  14. @kayrul-shah kan..sama lah tp xleh nak cuti ke mc ke sbb ade keje..hehe..

    hahaha..agaknye la kan..riang sgt sbb nak pose 1 rejab tuh..;D

    ReplyDelete
  15. hilang gigi dia..kena terjang dek gegurl...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...