Thursday, May 10, 2012

:: Hapuskan Segala Lemak ::

Ade one day tuh ajak mok mok gie jogging kat tasik taman tun..dh lama sgt dh x gie jogging nieh..nak jogging kat taman tun jer..bkn ape, kalau jogging kat tasik sri gombak tuh byk benor halangan dan rintangan kene redah..lagi letih lagi ade..kat tmn tun smooth je laluannye..hehehehe..mule2 mok mok xnk follow sbb malam tuh mok mok ade futsal so die xnk beria sgt berjogging takut nnt pancit katenye..

Tp disebabkan bini die nie nak jugak gie siap ckp, "xpe la kalau u xnk jogging tp u tmn je la i gie sana..bwk ipad pastu u main la game smbl tunggu i"..pastu si suami pun berkate, "alang2 i teman baik i jogging skali"..yeayyyy..sudahnye mok mok jogging skali..hahaha..

Tp yg x bestnye kan, berlari dh 4 round dh tp peluh mcm berlari setempat jer..berlari setempat lagi byk peluh compared to lari 4 round..mok mok punye peluh dh boleh wat mandi dh..menjejeh-jejeh peluh keluar..jeles gegurl tau..

xsuke la mok mok shave abis jambang..gonjeng gile...
 nie stretching ker marching nie..
 gaya je lebih kan..mcm kung fu panda..hahahaha..
apo gayo nie haaaa...saikooooo..hahhaahhaa..

Pas jogging pekene air soya sejuk..perghhhh..mmg marvelous..;D


35 comments:

  1. eh mana lemaknyaa??? kuwuuussss jerk :|

    ReplyDelete
  2. jauh jogging ye smp tmn tun..apa halangan joging kt tasik sri gombak??

    ReplyDelete
  3. @Zila Zainal hehe..kalau iwan baca comment u nie mesti die gelak besar tau..confirm die kate u bg i harapan..jeles sebenarnye die tuh..wahahaha..

    ReplyDelete
  4. @mama tisya itu lah..byk erin..ngan air tasik, petak2 simen tuh dh terangkar2..hampir2 nak jatuh la bile jogging kat situ..hehe..

    ReplyDelete
  5. betul la beb.. tengok gambar u perut siap flat kot. iwan kena buat lasik lagi sekali ekekeke

    ReplyDelete
  6. @Zila Zainal tp kite x fit mcm awak...takut woo nak jogging ngan awak..kompom kene tinggal..kite baru seround, awak dh 5 round..hahaha..

    ReplyDelete
  7. alamak mesti laa tak. kita pun dah lama tak jog ni awak. lama gila okeee! asik busy menda lain je. haish. must find time. must find time. eh nanti free2, kita jog sama nak beb? jog geli2 je ekekeke

    ReplyDelete
  8. sue sekarang pon rajin gak jogging....dolu bawak syawal ngan stroller..sekarang syawal, abah larik....ibu jalan laju2...bawak adik syawal..kakakakk

    ReplyDelete
  9. @Zila Zainal lama pun still lg fit pe..nak nak nak!!!..jog geli2 mau..smbl tuh kite cuci mata..yeayyy!!!..hahaha..

    ReplyDelete
  10. @syawalsimpsons hhahaha..kelakar la sue nie..mesti adik syawal pun berlari2 dlm perut..hahaha..

    ReplyDelete
  11. mak aih..gugurl yg slim tu pon gi jogig, i yg memang tak slim nih boleh duk umah membuta..haha..hadoiii..

    ReplyDelete
  12. aku dha bjaman dah joging haha tak tau bape kurun dah

    ReplyDelete
  13. body awk tu dah cantik sgt lah.. sy yg tengok ni pun jeles.. hihii

    ReplyDelete
  14. ni bukan bakar lemah ni..ni bakar daging tgl tulang hahahahahahahha

    aku juga yangjoginga tas tilam hahahaha duk kejar anak2 yang makin hari makin aktif

    ReplyDelete
  15. ni bukan bakar lemah ni..ni bakar daging tgl tulang hahahahahahahha

    aku juga yangjoginga tas tilam hahahaha duk kejar anak2 yang makin hari makin aktif

    ReplyDelete
  16. bgs bersenam ni. mmg nampak kurus , tp kadang2 thp kolestrol dalam drh tinggi. bhy gak tu....

    keep it up falsya.kite dah lama tk exercise...bila nak insaf ntah :)

    ReplyDelete
  17. @iduraz mana ade slim..byk lemak tepu tersorok kat dlm nie..hehe..

    ReplyDelete
  18. @Nana jom kite start balik meh..jogiing kt belakang umah diah..

    ReplyDelete
  19. @Nad @ MamaZakwan sama la..pancit bile start balik..mintak nyawa time tuh..hehe..

    ReplyDelete
  20. @IntaNBerliaN mana ade cantik..awak pun lg cantik..slim-melim jer...

    ReplyDelete
  21. @amiey lee hahah..itu pun exercise ape..haha..

    ReplyDelete
  22. @Cik FaRiZaM itu la kan..sbb tuh xnak paksa berlari..kalau agak2 dh letih je stop..

    ReplyDelete
  23. @fazilzura mana ade zura..gaya posing je lebih..hehe..

    ReplyDelete
  24. awak tak la gemukk mana pnn. heee xpee, asalkan sihat kan ;D

    ReplyDelete
  25. hee.....nana malas nk jog jog neh:) baru ni nana joging pun sebab nk join larian amal..kena la praktis2 dulu lari..hee...:)

    ReplyDelete
  26. Takdak lemak pun, kurus comel je ni..

    Klau MJ konpom banyak lemak :)

    ReplyDelete
  27. @nanakimie jog nie time ade mood je..kalau xde mood mmg ke laut..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...