Monday, May 28, 2012

:: Gunting Rambut ye Bang? ::

Mok mok cukup xsuke kalau gegurl panggil die "ABANG"..geli katenye..gegurl pun rase mcm awkward je kalau panggil mok mok "ABANG"..mmg dr dulu xpenah praktik panggil "ABANG" pun..heehehe..rambut mok mok nie cepat pjg tau..agaknye selalu berry kut..wakakaakkaka..ye ker?..eehh,ade tau gegurl dgr kalau selalu berry rambut cepat pjg..lupe lak dgr kat mana..ke gegurl sendri yg create..wahahaha..eeeeeeeeeiiiiii, x senonoh la sya..cepatan tukar topic!!!!..;))))))))..

Memula mok mok xnk gunting..nak simpan rambut pjg nak jd rock star katenye..ngada2 tau gedik je mok mok nieh kalah bini..tp end up gie la jugak gunting rambut..mok mok selalu gunting kat Silver Cut kat Wangsa Maju..dh cuci rambut bermulalah sesi pengguntingan..hehehe..gunting punye gunting kan sekali gegurl x puas hati la plak kan ngan cara amoi tuh gunting..dh mcm tempurung kelapa dh belakang kepala mok mok jadinye..kalau macam tuh gegurl pun leh guntingkan..letak tempurung kelapa end then follow jer..settled..

Pastu gegurl ckp la ngan mok mok pasal rambut die tuh..alih2 gegurl plak yg disuruh ckp ngan amoi tukang gunting yg rambut tuh x elok..sekali bile dh start bersuara mmg ssh nak stop la kan..dh mcm bwk anak gie gunting rambut je rase..wakakakaka..

Bini yg over acting suruh pendekkan la nipiskan la padahal owner rambut si chenta hati gegurl tuh relaks jer..sabar je la mak nok..amoi tuh sepanjang masa duk tanye gegurl "okayh kah" everytime settled gunting..bkn tanye mok mok..waahahaha..bile dh okayh kat mata gegurl nie baru "okayh" la yg keluar dr mulut nie..selagi x okayh, selagi tuh duk comment/complain mcm2..eehhh, harus lah complain tau..kite bayar maaaa..so duty dieorg la nak satisfied kan customer..mesti amoi tuh duk maki hamun gegurl dlm hati..kisah plak gegurl..;D

 after cuci..
nie la amoi tuh..tgh alter balik rambut mok mok yg mcm tempurung kelapa tuh..hehe..
ingat amek gambo mok mok je ker..gegurl pun nak jugak syok sendri amek gambo..abaikan pipi yg x penah nak kecut sejak azali tuh..nasib baik badan x kembung mcm pipi..wakakakaka..
after gunting..kan semenggah muke tuh..hehehe..

24 comments:

  1. hahahhaa...haruslah ada perunding imej... kihkihkih...

    mok mok geli ya pgl abg??? hahhaha so dia suh pgl apa???

    ReplyDelete
  2. tu dia....hencemm dah mokmok die..hehe

    ReplyDelete
  3. hee dulu masa berdua ngan laki aku rajin gakla dia ajak aku g gunting kat salun kt mines tu.. skrg ni dia plak rajin g gunting kat mamak hehehehe save duit hahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. barulah sedap mata mandang kan dik ekekekek ;)

    ReplyDelete
  5. ala tu sebenor nye kalau hang pangil dia ABG nmpak dia tue le plok kan kan wakakakakak..

    *** meriah tgk uols wat suprise bsday party tuk nana.. dia nangis x?

    RV tu kasi ku terliuq

    ReplyDelete
  6. aku pon x penah pggl en. izhar abg.. hahaha

    ReplyDelete
  7. baru hensem sikit kot...kikikikiki..

    p/s : sya..sue egat nak order RVC tu la guano...mau celebrate 3rd anniversary yang tak tau akob tu egat kaa tak..kakakkakak...minggu depan jaa,,7.6.2012

    ReplyDelete
  8. @pinky mmg dh biasa dh pun..dr dulu kalau nak ckp ape2 nak kene alter rambut ker mmg bini die nie lah yg jd mangsa..hehehe..

    ReplyDelete
  9. @Saya Disini itu lah..baru semenggah skit..heheh..

    ReplyDelete
  10. @Nory Zoulkefle hahaha..kan nory..xsuke la mok mok rambut pjg..;D

    ReplyDelete
  11. @amiey lee silap2 nnt laki aku pun mcm tuh jugak kut..gie kedai mamak jer..wahahha..

    ReplyDelete
  12. @ieda sgt lah kak..lapang rase mata nieh..hehe..

    ReplyDelete
  13. @fazilzura ntah la zura..agaknye la kut..adik2 die panggil die abg..so kalau gegurl panggil dh kedengaran mcm adik2 die pulak..wakakka..

    nangis xtau la tp terkejut tuh mmg laaa..hehe..

    ReplyDelete
  14. @watyz wahahaha..ade geng..mak aku suruh panggil abg..laki aku siap geleng2 kepala lg xnk..hehe..

    ReplyDelete
  15. @syawalsimpsons kan sue..haih..hehe..

    wahhh..nnt kite pm2 kt fb okayh..;D

    ReplyDelete
  16. my hubby pun tak pernah kita panggil abang hihihi..dari kawan hingga kawin..

    ReplyDelete
  17. @Che Rosliza Che mat samakes ngan husband falsya kut..hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...