Friday, May 11, 2012

:: Terima Kasih Rakyat Malaysia ::

Gegurl mmg sgt3 berterima kasih lah kat rakyat2 Malaysia yg lalu NKVE pagi td..mmg sgt3 lah berterima kasih sbb prihatin sgt3 ngan accident yg jd AWAL PAGI td..sbb keprihatinan rakyat2 Malaysia dgn accident kat NKVE tuh la, gegurl stuck kat jammed dekat 2 jam..ade la lebih kurang 10km JE jammed nye..walaupun accident tuh x blocked tiga2 lane pun, walaupun kete tuh syok2 sendri je tersadai kat tepi jalan sorang yg x kacau salah satu dari 3 lane tuh, ttp rakyat Malaysia sgt3 prihatin..so TERIMA KASIH la byk2 yer..

Terima Kasih la jugak sbb buat gegurl lambat smp opis..dekat kul 10am baru smp..gegurl mmg suke stuck kat jammed lama2 dekat 2 jam nie..mmg suke sgt3 la stuck kat jammed yg panjangnye 10km..mmg hobi pun.lagipun mmg ade tertulis pe kat biodata gegurl yg hobi gegurl nie "suke stuck kat jammed berjam2"..so tadahal la..gegurl suke gegurl suke!!!!!!..
 gegurl mmg SUKE tgk lampu2 brek merah tuh!!..suke sgt3!!!..
nie lah punca yg wat jammed 10km tuh..




28 comments:

  1. perghh...kebas montot dok layan jam 10km cmni..prihatin sgguh rkyat malaysia..hikhikhik

    ReplyDelete
  2. alahai ciannyer ...kematu tu montot 2 jam...mmmm..mmg berterima kasih sangat ni sebab prihatin...

    ReplyDelete
  3. @Nory Zoulkefle mmg kebas pun..sakit muntut..sgt3 prihatin..hehe..

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons boleh timbul bisul kalau 2 jam mcm tuh..hahaha..

    ReplyDelete
  5. giler...boleh tdo bngun balik ni..hehe

    ReplyDelete
  6. samalh pagi ni.kat intersect mmr2 kat depan giant batu caves.nyampah.elok2 kuar umah 715,smpai uia 815!
    sampai satu jam tu.
    tgk nengok byk!
    vonggok la!

    ReplyDelete
  7. @Saya Disini hah..tau xpe..untung kalau sape2 yg ade driver..segar mata by the time smp opis..

    ReplyDelete
  8. @Sidratul Muntaha mmg vonggok vengong semu adde..
    nyampah aku tau..mmg arinie ari jam sedunia ke hape..hahaha..

    ReplyDelete
  9. masa baca konfuse jap....kihkihkih....keja kat mana tu lalu NKVE??

    ReplyDelete
  10. @pinky sarkastik kan..hahaha..glenmarie..;D

    ReplyDelete
  11. Hahaya aku pon suke sekat lama2 dlm jam

    ReplyDelete
  12. @Nana hahahahaa..hobi kite sama lah na..

    ReplyDelete
  13. samala fasz pon....suke nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  14. hahahah sempat pulak ler awak snap kan? ekekeke

    ReplyDelete
  15. @Cik FaRiZaM hahahaah..ramai betul org yg "suke" stuck kat jam kan..;D

    ReplyDelete
  16. @Zila Zainal ahaha..bengang sbb dh stuck 2 jam kan..sambil2 je tuh..hehe..

    ReplyDelete
  17. tak suka jam2 mcm nie..bikin panas satu badan je walaupun dlm air cond...tapi.sekarang nie..jam ke tak ke..tak kisah sbb tak drive dah..dlm bas...zzzzz..

    ReplyDelete
  18. @mummy_ayu uwaaa..sgt jeles kalau ade driver..leh tidooo..

    ReplyDelete
  19. ololo.. kecian.. bgtula manusia yg prihatin..
    ;)

    ReplyDelete
  20. pehh lama tuu, buatnya sakit perut ke apa, nayaaa.. huuu

    ReplyDelete
  21. adui la..nsb xlalu situ dh..huhu..dasat gle..mmg tue..ifa aritue pernah stuck kt mrr2..terus el!sbb smp opis mesti kul10lebih dah..

    ReplyDelete
  22. Kalau drive keta manual jammed sampai 10km ni memang bikin kaki jammed jugak :)

    ReplyDelete
  23. @NOOR FATIN haha..tau xpe..nasib baik x sakit perut time tuh..hehe..

    ReplyDelete
  24. @tiefazatie kat situ kalau ade accident mmg teruk jam..terus EL?..best gile..hehe..

    ReplyDelete
  25. @Myra Jay nasib baik la auto..kalau manual mau cramp kaki..sbb penah kene..haahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...