Tuesday, May 15, 2012

:: Diah Dah Pencen???? ::

Diah dh pencen???...no non no!!..diah x tua lagi okayh nak pencen2 nieh..dan diah bukan keje gomen yg nak pencen bagai..wakakaka..tp diah dh pencen dr ber-blog..puncanye sbb ade satu ari tuh semua entry kat blog die hilang xtau ape punca..tetibe je ilang or maybe kene hacked..magic betul..so si mek diah dh fed-up n die pun dh decide utk terus deactivated account..

Itu lah sebabnye bile korang cube bukak blog diah dh xde..diah KIRIM SALAM KAT SEMUA!!!..sedih diah dh stop ber-blog nieh..dh xleh dh nak bahan2 diah..;(
gambo diah utk tatapan sape2 yg bakal merindui die..<xleh blah>

35 comments:

  1. huhuhu....tulah peliks bin ajaib jgk bila msk blog dia...ingt majuk ke apa...hahhahha...a/wy thx gegurl for info.....

    ReplyDelete
  2. ala mmh windu la kat dier...camno ni...kena la tepek gambo dier selaloo la kan..mmm....sadis jaa..tunggu punyer tunggu....bulan tak jatuh2 ..kkakakakka...tunggu diah punyer entry baru tak da ja....sadis...waaaa

    ReplyDelete
  3. xlehlah nak baca cite diah lg pasni yer.. heran betoi la.. nape jd gitu yer..

    ReplyDelete
  4. Ala, tak dapat nengok Diah berceloteh, patut beberapa kali sebelum ni dok bkk blog Diah keluar
    'Blog Not Found' heran makcik mula2...

    Tak dapat nak nengok hasil Diah photoshoot honeymoon Nana :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. aiyo..scary..klu kene kt batang hidung sndr pun Ann mau stress and fed-up jugak..aiseh, pasni xleh bace soseh2 diah dah..kem slm kt die jugak yea..

    mmm...kene back-up blog r cmni

    ReplyDelete
  7. itulah .buka2 blog diah..dah kena remove..baru nak tengok gambar nana honeymoon...hahahaha kirim salam kat diah..rindu nak dengar dia membebel....
    takpelah ..gegurl boleh tolong update cerita diahkan...gegurl jangan pencen sudah..kesian nana ibu damia tinggal dia sorang update cerita korang....

    ReplyDelete
  8. la..ye ke?? patut la bile bukak blog die tak boleh aritu!! diahh..kembali la berblog!!!! ramai yang nak bace ni!!

    ReplyDelete
  9. @pinky itu la..diah xmajuk pun..no biggy..hehe..

    ReplyDelete
  10. @syawalsimpsons kannn..doa2kan lah terbukak balik hati die nak berblog..hehe..

    ReplyDelete
  11. @IntaNBerliaN kiteorg pun pelik gak ina..ntah kene hacked ke ape ker..falsya pun xtau..

    ReplyDelete
  12. @Myra Jay sama lah..awal2 lg diah dh bgtau falsya pasal blog die..

    ramai yg tertunggu2 nieh entry si nana kedimg..

    ReplyDelete
  13. @Ann@zanyra risau gak kalau terkene kat diri sendri..cepatan back-up smeua entry..hehe..

    ReplyDelete
  14. @cik Jue Aka Ibu Farisyah diah mmg kuat bebel..hehe..insyaALLAH selagi blog x kene nasib yg sama mcm dieh, selagi tuh akan terus ber-blog..hehe..

    ReplyDelete
  15. @watyz gie KLCC skang kidnap diah..haha..

    ReplyDelete
  16. @mama rifQy aah..diah kate die dh fed-up dh..jom mogok kat umah diah suruh die start balik berblog..hehe..

    ReplyDelete
  17. Patulah hari2 bukak dia ade error blog dah removed.. ala sedihnya, x leh lagi baca kisah si comel Diah ni.. Kim salam kat Diah.. ;)

    ReplyDelete
  18. adeh..ye ke..ala..pujuk la kak diah blogging balik sis..

    ReplyDelete
  19. @Nurul Akmal skang nie dh xde dh blog die..hehe..

    ReplyDelete
  20. @tiefazatie kak diah xjalan pujuk dik..die sendri yg boleh wat die start balik..

    ReplyDelete
  21. ler...gtu citernye..soh diah wt blog baru..hehehe

    ReplyDelete
  22. ala, tak best la diah dh tak berblog
    huhu!
    kem salam balik kat diah ek, hheehe

    ReplyDelete
  23. alahai nnti mesti rindu kat diah.. kem salam balik kat diah k

    ReplyDelete
  24. @mama tisya gitu la gamaknye..heheh..nnt kite try ckp ngan die..;D

    ReplyDelete
  25. @amiey lee hehehe..insyaALLAH..akanku sampaikan salam..;D

    ReplyDelete
  26. la...sian diah...dah la blog baru edit aritu..rindu rinduan la kita pasni kat diah..

    ReplyDelete
  27. @fieda itu la yg die frust kak..rindu-rinduan jd kenang-kenangan la kak..heheh..

    ReplyDelete
  28. nape diah stop.....ala nnti mesti xdpt tau dgn cepat cite kawin dia plak.....warghhhhh


    apapun kim salam diah balik....

    ReplyDelete
  29. @DuNia KeBaHaGiaaNKu....... diah dh frust sbb entry die semua ilang..xpe2..ttp ade falsya n nana ibu damia..nnt kalau diah nak kawen,semua akan tau..hehe..

    ReplyDelete
  30. iss..takut pula dgrnya..kena hack sampai hilang semua..

    ReplyDelete
  31. Soh Diah tanya Google nape blog dia jadi cenggitu, leh dapat blog dia..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...