Monday, May 28, 2012

:: Memori 2 Tahun Sudah ::

Ari nie kan 28.05.2012..nak tau x tarikh 28.05.2010, gegurl, nana keding n diah ade kat mana?..kiteorg ade kat Bukit Tinggi..wakakakaka..ari nie genap la 2 tahun..hehehe..nana mia xde time nie sbb die ade gie somewhere x ingat mana..

Gegurl ade training semalam ngan ari nie so sorry xleh nak BW..esok gegurl terjah blog u'olls okayh..

otw ke Bukit Tinggi..nmpk x date tuh..setahun dh kan..;D
me n diah
 time nie masing2 halus jer..

gilossss..

*SAYANG KORANG KETAT2*


18 comments:

  1. bestnye pi bukit tinggi
    kami tak penah sampai lagi..
    dah setahun ek?
    kejap je kan?
    masing2 anak dara lagi masa ni
    hehehehe

    serius sangat salute kt korg punye frenship..moga bahagia selamanya... :)

    ReplyDelete
  2. suke2...sue pon sama ngan nad...tak penah sampai sini lagi..mmm...halus pe bendanyer dolu..sama je ngan sekarang...pon hallluuuuussss jaa..kikikiki

    ReplyDelete
  3. last aku g bukit tinggi tahun 2002
    ko bayangkanla hahahahaha

    ReplyDelete
  4. cute gile gambar kt umah kecik tu

    ReplyDelete
  5. Bestnyer.. X pernah lagi sampai kat Bukit tinggi.. cantik..

    ReplyDelete
  6. @Nad @ MamaZakwanNayli kat bukit tinggi tuh takat nak balik hari boleh la nad..kalau nak tido sana mmg matikutu..hehe..aah la time nie semua xkawen lagi..hehe..

    makaseh..;D

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons nnt ajak en asben naik sana tau..ado rabbit farm..hehe..halus pada mata kasar je tuh..wakkaka..

    ReplyDelete
  8. @amiey lee lama gak kan 2002 tuh..time tuh mesti tgh sejuk2 lagi kan..

    ReplyDelete
  9. @SyaNa kiteorg mmg asal boleh je nak bergambo..hehe..

    ReplyDelete
  10. @Nurul Akmal nnt jgn lupe pergi tau bukit tinggi..one day trip jer..;D

    ReplyDelete
  11. g bukit tinggi.. bestnya...

    wah.. lm xtgk diah... pecite dia ek.. :-)

    ReplyDelete
  12. @IntaNBerliaN kalau one day trip best la ina tp kalau masuk hari lain dh x best..;D

    rindu nyeah..nnt falsya wat entry khas pasal diah okayh..;D

    ReplyDelete
  13. lenguh kaki memanjat bukit nak g umah jepun tu weh...

    ReplyDelete
  14. bestnya bff macam ni.. semua benda buat sama-sama.. ada kenangan.. =)

    ReplyDelete
  15. @watyz tau xpe waty..tuh yg aku tukau kasut tuh..

    ReplyDelete
  16. @ak yuyunz best jugak la..hehe..alhamdulillah ade gak bende yg kiteorg nak gelak2 kan..hehe..

    ReplyDelete
  17. kalau bujang seronok..jalan2 gan kawan...teringat kembali masa bujang hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...