Wednesday, May 16, 2012

:: Manjang Teringin ::

Sesekali ku rase teringin..melewati hatimu yg dingin..hahahahaha..ternyanyi plak..dh lama xdgr lagu kak shima nie kan..;D..gegurl nie mmg selalu2 sgt teringin2 tau..pantang tgk makanan yg terliur skit mule lah start BBM mok mok..contoh mcm ari tuh yg si diah n nana mia join family nana keding celebrate birthday mama nana kat nailis..sebenarnye byk contoh..tp guna contoh nie je laaa..wahahaha..

Diah wassup2 gambo2 makanan..sekali terliur la plak kan tgk makananan yg mama order..mee hailam..nmpk sedap gile..terus BBM mok mok..

gegurl : mok mok!!..i tingin la nak 
makan mee hailam kat nailis..

mok mok : aaaaaaa..
fb sape plak yg u tgk kali
nie sayang oiii yg smp tingin2 nieh..
nnt kite gie nyeah..

Hahahahhaa..kalau tingin2 macam2 kan mesti mok mok tanye blog or fb sape yg gegurl tgk smp teringin bagai..pastu last sekali mesti ade ayat "nnt kite gie nyeah"..yeayyyyy..hehe..then ade la one fine day nie, tgh borak2 pasal ape ntah, tetibe masuk topik pasal kete..sekali mok mok ckp ape tau,

mok mok : kesian aiiii, dh lama dh 
xtukar ape2 kat kete aiii..i tingin nak pasang
bumper RR, bla bla bla, yada yada yada..

gegurl : aloh chian..pasang la nape xnk pasang..

mok mok : boleh je kalau nak pasang tp
i pikir domok i..

gegurl : u la domok..pikir ape?..

mok mok : ye laaaaa, domok aiii asyik teringin itu la teringin ini laaa..
manjang tingin jer..mestilah i dulukan domok i..

gegurl : erkkk, alaaaaa..sorry mok mok..

Kesian plak kat mok mok bile die ckp mcm tuh..mmg dh lama die xwat ape2 kat kete die ker shopping utk diri die sendri ker..tp haaaa,jgn xtau mok mok kalau sekali dh shopping mmg cover sethn yg die xshopping tuh..kalah gegurl tau..tp xleh nak kate ape sbb itu duit die n he deserved that..

Tp jgn slh paham okayh..bknnye gegurl pau duit mok mok kaw kaw punye..mcm tingin handbag LV ke Coach ke..tingin makeup mahal2 ker..or tingin perfume Anick Goutal yg harga beratus beribu tuh ke..tingin nak melancong kat Paris ke London ke..kalau tingin2 nie semua makanan jer pun..tp alhamdulillah bile tingin tuh semua mesti xde smp kempunan sbb kalau tingin je seboleh2 mok mok tunaikan ketinginan gegurl nie..TQ MOK MOK..tp tingin barang2 pun ade la jugak skit2..ngeeeee..tp xde la smp beratus..puluh2 jer pun..



24 comments:

  1. ni tgk kat blog sape plak ni tingin2 ni???? hahhaha

    ReplyDelete
  2. hEHEEE, TERINGIN TU NORMALLAH ESPECIALLY BIAL ADAYANG MELAYAN, LAGI BERTAMBAH KEINGINAN ;)


    sorry tertekan capslock, sambil buat keje cenggitulah jadinya... :)

    ReplyDelete
  3. ala so sweet je mok mok....dahulukan gegurl jaa...

    ReplyDelete
  4. @Nad @ MamaZakwanNayli dr dulu asyik tingin je nad..no no no..blum lg..;(

    ReplyDelete
  5. @watyz hhahaah..iman aku x kuat..cpt goyah..itu yg wat tingin tuh..hahaha..

    ReplyDelete
  6. @Myra Jay aah la Myra..agaknye sbb ade yg melayan la sbb tuh tingin je keje..hehe..it's okayh..paham..hhehe..

    ReplyDelete
  7. huhu aku ni skrg kalo teringin nk makan ape2 kena cr sdiri
    laki ku malas mau layan da
    sbb katanye hari2 teringin mana boleh
    org teringin sekali sekala jek

    ReplyDelete
  8. sebab ada yang melayan tue asyik teringin..kalau tak de yang melayan memang malas nak teringin...

    ReplyDelete
  9. bestnyer kalau sebut tingin semua dapat....huhuhu....i tingin skirt kat kitschen smpai skrg xdpt2 lg...ntah ada ke idak lag ni...hahhaha...pastu tingin burger kaw kaw tu pun xdpt2 jgk....sedih kan???

    ReplyDelete
  10. hehe..bestla sis,mintak je apa-apa kita nak kan:)

    ReplyDelete
  11. @syanasaid skang nie boleh la..dh lama2 nnt silap2 senasib la kite..tp harap2 xde la..hehe..

    ReplyDelete
  12. @cik Jue Aka Ibu Farisyah kan cik jue..agaknye kalau mok mok x layan kompom xde nak tringin dh..;p

    ReplyDelete
  13. @pinky xpe2 u..cube lagi memujuk..chaiyokk!!..;D

    ReplyDelete
  14. bagus ni.. kalu tgh peknen, lg bagus mok mok layan.. baik punya... hihi

    ReplyDelete
  15. @IntaNBerliaN harap2 la ina berkekalan mcm tuh..senang idup..hehehe..

    ReplyDelete
  16. tingin2 nie ada isi erk???..hehehe

    ReplyDelete
  17. @kayrul-shah hehe..blum ade rezwki lagi..hehe.

    ReplyDelete
  18. swett nye.....nak apa dpt.hehehe...

    ReplyDelete
  19. @Afasz wat masa nie lahamdulillah la fasz..lg 10thn xtau la mcm mana..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...