Friday, May 25, 2012

:: Wat Hal Betul La Kenari Peti Ais Nieh !!!! ::

Mmg betul2 wat hal tau pagi td..boleh x gegurl salah masuk simpang bile otw gie keje pg td..adehhh..bknnye baru first time gie opis lalu jalan tuh..laluan seharian kut..itu pun leh salah nak masuk simpang bagai..dh la mmg dh lmbt time tuh nak ke opis..salah jalan lg la wat lmbt ..demmit!!!!..

Dari NKVE patutnye masuk simpang ke Damansara - Subang tp ntah nape gegurl ter-straight terus ke Sungai Buloh..ntah nape nyeah, padahal tau sbb ape..ade ke bengong driver cina kenari tuh..dh la lembap bwk kete..budget2 mcm bwk kete sport la kan kat fast lane n konon2 mcm laju je kete ko tuh..kete dh la mcm peti ais je..geram nieh geram nieh!!!!..huuuuhh!!!!..time corner dh la rase mcm nak terbalik je kete peti ais tuh gegurl tgk..kenari kan tayarnye kecik halus mulus je sama mcm tayar kancil je keciknye..tp driver tuh ingat kete mcm kete drift ke ape ntah..punye la selfish xnk ketepi padahal bdn kete tuh dh menggigil2 mcm nak melayang dh!!!..stupid kenari driver!!!..pasal kenari kete peti ais bodoh tuh jugak la gegurl terlepas simpang n lmbt smp opis!!..damn u!!!..geram betul tau!!..

Nasib baik tol Sungai Buloh xjauh..dekat je dr simpang yg terlepas tuh..terpaksa u-turn balik..hacoooooo..nie kalau cite ngan mok mok nie kompom die gelak mcm org gile..

cer teka ari nie gegurl bwk kete ape?????????..hehehe..

20 comments:

  1. NAIK MYVI EK/.....HEHEHE..SABAR JE LA....

    ReplyDelete
  2. Myvi...hahahhaa....klau Viva lain sikit....

    ReplyDelete
  3. kete myvi le tu....kaler ...err....hitam ek

    ReplyDelete
  4. @pinky wahahaha..semua org teka betul la..;D

    ReplyDelete
  5. @Afasz aah le myvi..wahhh,terror la fasz siap tau color lg..hehe..

    ReplyDelete
  6. heheheh .. ni emo dia pagi hari ke

    ReplyDelete
  7. @fazilzura sgt emo..pagi2 dh wat sakit hati dh..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..
    First time masuk sini.Follow skali la.
    Cube la try drive kete kenari.Confirm sejuk bak dok dlm peti ais.Khi..khi..khi.
    Standard la pemandu malaysia..yg penting..kite kene sabar.
    Yg awak boleh salah simpang tue..apa kes?mengelamun la tue kan?

    Jemput Terjah New Entry Rezeki Di Pagi Jumaat

    ReplyDelete
  9. @Encik Suami w'salam..thanks n akan follow jugak nnt..;D
    xnk la bwk kete kenari..xsuke sbb dh penah bwk..pelik jer rase tingginye..hehe..
    selalu sabar accept pagi je ssh nak sabar skit..boleh gitu?..heheh..salah simpang sbb x sempat masuk simpang..hehe..

    ReplyDelete
  10. nie mesti naik myvi kot..sabar la gegurl..macam ne la kalau ada siput bawa keta kat depan, kesabaran kena tinggi la...hehhehe

    ReplyDelete
  11. @kayrul-shah yaey betul!!!..myvi jawapannye..hehe..ssh la nak sabar pagi..bwk slow kat fast lane mmg boleh wat sape2 marah..hehe..

    ReplyDelete
  12. Hheee, sabar bebanyak k.. Lawak tul gegirl panggil keta peti ais :)

    Ni MyVi baru yg Lagi Best tu kan :)

    ReplyDelete
  13. @Myra Jay hehe..tetibe plak time tuh ilang sabar tuh yg terlepas simpang tuh..hhehe..

    Nie myvi biasa jer Myra..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...