Thursday, May 17, 2012

:: Cite Panas @ Wedding ::

 Tetibe teringat satu cite kat wedding..cite betul punye..dh lama la tp..kan kat wedding kan duduk seat merata main campur2..pastu gegurl ngan member pmpn gegurl pun duduk la kat satu table ngan pmpn2 beramai2..sekali tgh2 makan tetibe terdgr la yg sorang nie ckp "eh, itu bknnye ex bf ko ke tuh?..pmpn mana yg die bwk plak..beraninye die"..bkn nak pasang telinga okayh tp kalau dh suara tuh sebatu, pengantin yg tgh makan beradab kat ujung pun boleh dgr..tp coverline hadap makanan jerrr..hehe..

Tp dr x pasang telinga tuh gegurl menjoyah jugak dlm diam..hahaha..dlm hati tanye diri sendri "yang mana?"..sekali ulam dicita pucuk mendatang la kan..ehh,betul ker peribahasa tuh..gasaklah..hahaha..ade pulak suara antara kawan dieorg tanye, "yang mana?"..dh rase mcm dejavu dh..wakakaka..yg sorang tuh pun jwblaaaa, "alaaaa, yg duduk selang 2 table dr kite nie yg pakai baju color oren tuh"..mintak maap la ye..gegurl main sebut je color baju ape sbb dh lupe..hahahaha..yg si ex gf duk senyap ngan muke masam mencuka cebik2 tahan nak nangis..

Suara lagi sorang kedengaran, "ahhhh, xcantik pun aku tgk pmpn tuh..ko lagi berganda2 cantik"..bile dgr ayat mcm tuh terus automatic gegurl ngan member gegurl pandang si ex gf yg konon2 berganda2 cantik nie..lagi membuak2 sifat joyah n xpuas hati kiteorg nak tau lg nie..ngeeeee..tgk plak pmpn yg dieorg duk kutuk2 td..bile dh nmpk,pandang balik si ex gf nie..nmpk sgt kawan2 si ex gf nie td nak jaga hati kawan..sbb pada mata gegurl la kan, yg pmpn dgn ex bf tuh yg sebenarnye berganda2 lagi cantik dr si ex gf sebenarnye..tp kenapa nak kene compare2..
Pastu pergerakan gegurl ngan member gegurl nie diperhati so control cun la apo laie..kahkahkah..sekali ade salah sorang drpd dieorg yg  mulut longkang nie plak yg ckp, "ade org pasang telinga la..kang die menyampai"..sambil ckp pandang gegurl ngan member gegurl..eh eh,dh kalau korang ckp volume suara xnk slow, table belakang pun boleh dgr lg nak ckp pasang telinga..puiiii..
Kebetulan plak member2 gegurl duduk satu table dgn yg dieorg duk kutuk2 nieh..n mmg nak ke sana pun..dh la tgh panas..lg nak wat panas kan..ingat gegurl takut ker..dh la masing2 mcm makcik2 je rupe padahal umur mcm sebaya2 jer..cermin dh pecah ke hape kat umah masing2 nak kate org lawa ke x lawa..sekali tetibe je gegurl ngan member gegurl mcm naik hangin tau..sambil bgn smbl gegurl ckp, "sorry la nyeah tp korang semua nie hipokrit..yg sana kalau nak ikutkan lagi berganda cantik dr yg sini..nak jage hati kawan pun agak2 la kan..kalau xnk bg org pasang telinga lain kali volume tuh slowkan skit..nie nak gie nyampai la ni"..hambek..terdiam masing2..gegurl ngan member gegurl bknnye yg jenis suke sound2 org..tp jgn provoke la..kalau dh smp hangin naik kepala mmg gegurl sound je..

Dh gie kat table lagi satu tuh sekali member gegurl yg start bgtau kat ex bf pmpn tuh..rupenye laki tuh member2 gak ngan kwn gegurl yg kat table tuh..ape lagiii..bercerita la kiteorg kat laki tuh..siap kiteorg saje je tunjuk2 kat pmpn2 tuh..pastu muke masing2 mcm dh cuak2..hahahaahhaa..

*Kalau kite ingat mulut kite laser, ade yg lagi laser dr kite*



29 comments:

  1. hahhaha....buku bertemu ruas lah...ehhh terperibahasa pulak kihkihkih....

    ReplyDelete
  2. fadan muke kena sound dgn gegul kan..kn gegul kan...

    ReplyDelete
  3. smpat lg si "mami jarum tu sindir ek..kurang asam sgguh..dahlah ngumpat bising2,,xpaham nape dorg suke compare2 kecantikan ni kan..?hmm..

    ReplyDelete
  4. gud job joyah sport..kakkakak..terbaik la....sound ja..padan muka..kalo ada mak jemah...bergando mak jemah tembak ..kakakkak

    ReplyDelete
  5. @syanasaid kan syana kan..sape suruh provoke..;D

    ReplyDelete
  6. @Nory Zoulkefle itu la pasal..kalau cantik okayh fine la..tp nan hado..siap kutuk2 bagai..

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons kite leh jd geng la mek jemah..jom jumpe jom!!!!!..

    ReplyDelete
  8. hahaha...kan dah kena dorg tuh...jaga ati kwn pon agak2la...ngeee

    ReplyDelete
  9. hahaha...best woo si leser kena leser..cam kena panah kilat hahahahha

    ReplyDelete
  10. laser samiiii on...eh cam citer gaban plak...hehehe

    ReplyDelete
  11. @iduraz itu la..nak backup kawan pun xyah la smp nak condemn2 org lain..

    ReplyDelete
  12. @♥cikmOt♥ gaban baju hitam?..cite peberet time bdk2..hehe..

    ReplyDelete
  13. ambik kau..hahahha nak pecah perut cik jue baca..hahahaha

    ReplyDelete
  14. @cik Jue Aka Ibu Farisyah hahaha..kan..kite kalau dh hangin satu badan kan..tetibe terus je jd berani nak sound2..hehe..

    ReplyDelete
  15. hahhah kelakarlah falsya.. blh g lwn balik lak tu..hihii

    ReplyDelete
  16. mmg buku bertemu ruas
    baru die tau gegurl ni camne..
    hehehe
    jgn provoke kang ada yg sinsing lengan baju, hehehe!

    ReplyDelete
  17. @IntaNBerliaN kalau dh hangin naik smp kepala, x brani pun leh jd brani..hehhee..

    ReplyDelete
  18. pucuk dicita ulam mendatang la...apa daaaa..... :P

    ReplyDelete
  19. bagus gegurl..org macam tue patut diajar jer...kita punya baik dituduh2..hambek ko kan dah kena sembur

    ReplyDelete
  20. @Nad @ MamaZakwanNayli kite jarang sound org nad..tp betul la jgn porvoke..hehe..

    ReplyDelete
  21. @watyz sudah tukar kah waty..hahaha..

    ReplyDelete
  22. @kayrul-shah itu la..kalau suara perlahan xpe..nie suara mcm xyah pakai mic dh boleh dgr smp ke ujung..hehe..

    ReplyDelete
  23. time kenduri kene la jg2 bile berckp..kite tak kenal org tepi kite

    ReplyDelete
  24. @Afasz kan ade pepatah "ckp siang pandang2 ckp malam dgr2"..hehe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...