Wednesday, May 2, 2012

:: Nana&Kbob :: Rewang2 @ Nana's ::

Jumaat lepas after balik keje je terus shoot gie umah nana keding..ingatkan gegurl yg awal rupenye si diah ngan si nana mia dh smp dh pun..cehhh selamba je kene tipu ngan nana keding tau..damn u nana!!..ahaahaha..smp2 bknnye nak menolong mama ke hape ke dulu..melantak dulu weh sbb lapo gile perut time tuh haaaa..memule gegurl ngan nana mia mcm malu2 tau nak makan..puiiiii..malu2 konon..sekali dh xtahan dh perut asyik melalak-melalak je..pastu ape lagik, mmg wat mcm umah sendri la kan..sendri crk nasik ngan lauk..;)))))))

Pas makan baru lah boleh bekerja..baru la ade tenaga nak wat ape yg mama arahkan..hahaha..so start la tolong2 mama kupas ape patut, potong ape yg patut..smp menangis2 ha kiteorg semua yg ade kat dlm dapur tuh sbb potong bawang yg byk gile x hengat..angah adik nana yg tukang blend bawang pun nangis beria apo cito..wakakakakaka..

pengantin pun kene kerah wat keje gak tau..ingat boleh relaks2 je ker..mau kene terajang ngan mama..hahahaha..
 first time tgk bunga pahar letak telur asin..;p
 molek betul mulut dua2 mcm tuh..
 posing itu harus okayh..;p
 suke2 je gie umah org wat mcm umah sendri amek nasik..hahahaha..
diah n mama tgh cube blender..hehe..
 kupas kunyit jgn x kupas..
 bermulalah sesi "nangis2"

Bile dh abis kat dapur, kiteorg menyebuk2 plak kat depan..si nana keding tgh chop2 kat paper..siap masuk paper Perdana lagi u muke si nana keding n kbob..dah kate pun abah punye paper so suke hati die la nak masukkan slot pasal anak sendri..wakakakaaka..

 kerlas ko jah..
 suke ko nyeah na..
 ko ade?..wakakakaka
 hurmmmm..no comment la..hahahaa..

Ingat nak letak sekali sesi berinai sekali kat sini tp mcm dh byk jer..next entry hokeyh..;D


24 comments:

  1. hahah gile muke tak ready seme ada nih

    ReplyDelete
  2. femes tul msk paper ek..hehehe...

    ReplyDelete
  3. @Nana muke xready pun ttp santek..hahaha..

    ReplyDelete
  4. hikhik ayu betul sorang tu siap pakai baju kurung...
    wahh kelasss masuk paper...

    ReplyDelete
  5. @amiey lee hehe..yg sorang tuh dr opis..sbb tuh berbaju kurung..hehe..
    pemes nana keding masuk paper lagi..hahaha..

    ReplyDelete
  6. terbaik la....mmg best..teringat je time kawen2 dolu2...kikikiki

    ReplyDelete
  7. memang dah janji yer..korang buat entry pasal wedding nana? apa pun..memang best & meriah la..pas ni turn Deah plak..

    ReplyDelete
  8. @mummy_ayu aah..nnt sama je entry kami bertiga..hehe..mmg kiteorg menanti turn diah nie..hehe..

    ReplyDelete
  9. @CikNana mmg seronok mengelolakan kawan yg nak kawen nie..;)

    ReplyDelete
  10. wah..best gle!masuk paper lagi tue..hee

    happy je tgk picture2 nie..=)

    ReplyDelete
  11. korang ni nak wat keje ke nak posing ni??? hahahha...
    nana mia kurus ok!!!
    jeles ai... :P

    ReplyDelete
  12. bestnyer.....siap msk paper....curlast ko jahhhhhh

    ReplyDelete
  13. @watyz kiteorg nie multi-tasking ko tau..haha..eleh waty..nak jeles2 konon..nak aku puji lg la tuh yg ko dh kurus..wakakaka..

    ye waty ko pun dh kurus..hahha..

    ReplyDelete
  14. Keja ttp keja, posing tu harus yer..eh! bga telur telur asin, agak pelik la tp ok jgk blh mkn telur dgn nasi kenduri trs..hehe

    ReplyDelete
  15. wah, pasti meriah majlisnya nanti..ramai yg dtg bila terbaca kat akhbarnya..

    ReplyDelete
  16. @~Siti Hajar~ itu sudah mesti..hehehe..itu la,first time dgr org bg telur asin..betul gak kan..makan plak ngan kari ke ape ke..sedapnyeee..

    ReplyDelete
  17. @MamaEma mmg meriah pun..ramai yg dtg..hehe..

    ReplyDelete
  18. Wah.. glamer.. siap masuk paper lagi.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...