Friday, May 11, 2012

:: Give Away Shot Glass from Australia :: So Sorry ::

Mintak maaf sgt sbb gegurl baru nak postkan GIVEAWAY SHOT GLASS tuh..sama ada ari nie atau esok..sbbnye gegurl nak tunggu semua pemenang2 bg details dulu baru nak post n org terakhir baru je bg details kat gegurl..semua giveaway dh siap packing tunggu masa nak post jer..

Senang post semua sekali harung sbb gegurl ssh nak ke post office nie..balik dr keje dh lambat some more ngan lately nie kepala asyik pusing jer..

Mintak maaf sangat2 sbb lmbt nak postkan..

8 comments:

  1. di maafkan...walaupun nama tak ong..kakakkakaka

    ReplyDelete
  2. Try ur luck in my lucky draw RM100: http://myownlilstory.blogspot.com/2012/04/lucky-draw-rm-100.html

    ReplyDelete
  3. shian gugel
    :p

    xpe la gugel..nak buat lagu mana kan

    ReplyDelete
  4. @syanasaid haihh..itu la..nie pun tgh pening kepala lg nieh..

    ReplyDelete
  5. alaa giveaway nii saya xmenangg. haha.. ada lebih x glass tu? :P :P

    ReplyDelete
  6. x menang.. sedih arr :'( haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...