Thursday, May 24, 2012

:: Happy Newly Engaged Eddy n iLa ::

Last Thursday n Friday mmg bz gile sbb nak wat hantaran utk my BIL..die nak tunang so hantarannye me n my MIL yg kerjakan..mcm byk je gayanye kan padahal 2 jer sbb yg lain2 tuh dh ade sedara mara yg tolong watkan..ngeeeeee..hantaran gaya org bujang jer pun..mmg simple dimple la ghupe hantaran tuh and kene plak gegurl mmg x kreatif so asal boleh la janji mata nmpk cantik sudah..yg cincin tuh senang je letak2 jer bunga2 skit dh settled..yg mencabar tuh time nak wat kain..adeh, brape kali bukak brape kali lipat haaa..but end up kiteorg succeed jugak..finally..hehehe..

Ari sabtu tuh bile semua dh get ready kami pun bertolak la ke Puncak Jalil..lalu kat Bukit Jalil..jalan a bit jammed la coz ari sabtu lepas kan ade game bola..Kelatan vs Sime Darby..Gomo Kelate Gomo..cewahhhh..mmg penuh merah haa..siap berkampung semua cukup..siap ngan khemah bagai..betul2 support haaa..

Sampai je umah ILA bermulalah upacara majlis pertunangan..
 eeeehhh..abah pun ado..hehee..
cepat2 kawen nnt i ade geng kat umah..hahaha..
u look so gorgeous babe..
ila....i rembat kat fb u..ehehe..


6 comments:

  1. eh sudah ada entry! ekekeke tima kaseh ada tribute entry khas untuk saya hahahaa. thanks datang tau babe. i nak promote blog u kat fb bule? ;p

    p/s: rembat laa banyak mana gambar pun yang u nak. tak kisah pungggg :p

    ReplyDelete
  2. @Zila Zainal hehe..alaaa,biasa2 je la u..ehehe..gambo byk xletak sbb entry nie pun wat kat opis..hehe..muleh2..sile2..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...