Monday, May 21, 2012

:: Hilangnya Doa Seorang Ibu ::

Baru je pas tgk from you-tube cite HILANGNYA DOA SEORANG IBU nie weekend lepas..org dh abis bengkak mata, gegurl baru nak start bengkak..uwaaaaaaa!!!!..serious cite nie mmg sgt2 best n sgt2 sedih..gegurl nie dh la cengeng n senang kuar air mata..bile tgk cite mcm tuh mmg nangis mcm org gile..mok mok kat sebelah gelak jer..nasib baik mok mok ade so kene behave skit tp nangis mmg tetap akan ade cume kalau mok mok xde mmg dh meraung dh smbl tgk..smp sakit dada nie menahan sebak2..adehhhh..

Gegurl nie kalau cite pasal MAK mmg sgt3 sensitive..tetibe teringat kat mak!!!..padahal baru je jmp mak td..drama nie byk pengajaran..pengajaran utk diri sendri jugak..

MAK!!!!...ADIK SAYANG MAK tau!!!!!!!!!...

Kalau sape2 yg belum tengok sila la tgk drama nie..

24 comments:

  1. sue tak berkesempatan nak tengok...kalo nak tengok...mesti lupa jaa....

    ReplyDelete
  2. same ngan nory...cengeng betul...sikit2 nk nangis..falsya pon gelaran kat umah "adik" ek..nory pon sama, walaupon ade adik lg bawah nory...hehehe...

    ReplyDelete
  3. @syawalsimpsons harus tgk sue..wat reminder..hahaha..

    ReplyDelete
  4. @Nory Zoulkefle sama la kite..hehe..aah sama la kite nory..panggilan adik walaupun ade lg adik kat bwh..hehe..

    ReplyDelete
  5. Memang best kan citer ni...

    Sama la kita air mata berguguran tanpa sedar ;)

    ReplyDelete
  6. mmg sedih tgk citer ni..nangis smp bengkak..smp hubby siap record kita nangis..sbr je la

    ReplyDelete
  7. @Myra Jay sedihkan Myra..mmg touching abis..cebik2 mulut nie nangis..hehe..

    ReplyDelete
  8. @mama tisya tau xpe erin..mmg sabar je la smp record tuh..hehe..

    ReplyDelete
  9. belum tgk lg rasanya. kalau cite pasal ibu, semuanya sedih2 kan.. ;')

    ReplyDelete
  10. sedihnye citr tu..lum tngk lgi

    ReplyDelete
  11. sbb falsya share link kt fb tu la mlm tu kite tgk kali ke2 sampai mata bengkak2 jugak

    ReplyDelete
  12. sedih gila kan...aduh tetiba teringat mak ..rasa nak balik kg duduk dengan mak pulak...

    ReplyDelete
  13. br lps tgk.. sedu sedan nangis.... huwaaa..

    ReplyDelete
  14. @NOOR FATIN try la tgk fatin..best..kan,kalau cite pasal mak2 nie mesti sadis sgt tau..

    ReplyDelete
  15. @Nad @ MamaZakwanNayli n2kali tgk pun still bengkak2 mata kan..samalah,mata kite bengkak gile kut..kalau org xtau mesti ingat baru pas gaduh ngan mok mok..hahah..

    ReplyDelete
  16. @cik Jue Aka Ibu Farisyah falsya pun rase bende sama..tetibe je mcm nak balik umah mak time2 tuh jugak..hehe..

    ReplyDelete
  17. kite pun tgk...huwaaa...nangis jgk tau...

    ReplyDelete
  18. tak tengok lagi.. mlm ni la tgok, ramai kata best cete nie..

    ReplyDelete
  19. @fieda uwaaaaaa.....sedihkannnn...;(

    ReplyDelete
  20. @juelee serious best..try tgk mlm nie..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...