Thursday, June 12, 2014

:: Bila Dah Majuk, Baru Dapat ::

Ewah ewah ewah ewihhhh..tajuk mcm sesuatu kannn..sila jgn dipikirin yg bukan2 yaaa ibuk ibuk bapak bapak sekalian..kihkihkih...kite kalau majuk ngan mok mok mmg akan dpt la ape yg kite nakkkk...gile jahat kannn..alaahhhh tp bukannye kite mintak yg beribu-beriban beratus-beratus..melainkan kalau nak dekat birthday baru la kite hint2..ekekeke..xsalah kan kalau mencube..dpt alhamdulillah, xdpt pun alhamdulillah..ngeeee..

Kite selalu mintak makanan jer kat mok mok..mcm2 food yg tingin..tp skang nie xde sgt dh nak tingin2 makanan nie dh sbb mcm xde selera pulopppp..biasalah bile tank perut dh mengecik nie mmg xde la bende yg tingin..bahahaha..bile kite ckp ayat gitu kat mok mok kan, tau x mok mok ckp ape, "aah laaa..i pun rase u dh kurus sgt dh skang nie..sgt3 kurus smp kene mkn byk2"..ahahahaha..gile sakastik..korang xpaham nyeah..kalau xpaham xpe..kami laki bini je yg paham..huahuahuahua..

Kite majuk ngan Nuffnang sebenarnye..kihkihkih...tp mukadimah gile pjg kan..maafkan lah saya..saya insan baru beranak..hihihihi..bile dh majuk2, baru la byk BE yg menjelma..alhamdulillah..2 BE baru je di-credited-kan..ade lg 3 yg baru on going..
kite xtau kenapa org ramai blank kan amount..
tp ramai yg blank kan, so kite pun blank kan la...wahahahaa..

Duit kite dpt xde la macam blogger2 lain yg ratus2 ribu riban..tp ttp kite bersyukur..kalau dpt 50hengget pun alhamdulillah..sape yg nak bg ye dok..somi kite terkecuali la dr sape yg nak bg tuh..ehh nape mcm ayat lain..somi kite mmg la ade bg yg 50hengget dan jugak duit berpuluh2 yg lain..hehe..kang org salah baca kang ingat mok mok xpenah bg kite duit laaakkk..sian domok aiiiii...;)))))

TQ Nuffnang..ailebiu..;D

22 comments:

  1. hahhaha
    blank la sangat ye falsya
    samalah kita
    sen - sen je blkg tu

    ReplyDelete
  2. Hahah..lawak falsya..
    Tahniah sis

    ReplyDelete
  3. Waaa...tahniah akak...dh cashout blh blnja pnat nnt...hihiii...pernah dpt pun...sedey....

    ReplyDelete
  4. yunk, eB yang gini pon cenggitu la jugak... cipus.... kih3...
    mak x glemer ;p

    ReplyDelete
  5. huhu~nieyl blm dapat lagu BE yg baru..hihih~
    nampaknyer kena majuk mcm akak kot..hahaha~tiru :P

    ReplyDelete
  6. cpt2 cash out blh wat duit shopping raya =)

    ReplyDelete
  7. Wah banyak dapat tu Fasya.. macam ni pun akak nak merajuk dengan Nuffnang jugak lah ehe :)

    ReplyDelete
  8. huyyoo..hehe

    tu la..pelik jgk kenapa orang selalu blank or tutup jumlah tu so kite pun tutup jgk la jmlah kalau update entry.hehe

    ReplyDelete
  9. saya dah berkurun tak check akuan nuffnang saya...konon kononnya biar peram lama lama..konon kononnya biar bila check " wahhhhh..beribu ribu lemon!!!"....hahahahahhaa

    ReplyDelete
  10. Hahaha...blank amount sbb xnk org tau kot....kihkihkih

    ReplyDelete
  11. amboi falsya pandai majuk2 yeak...ini mcm kene ikut gak petua nie...merajuk baru dpt iklan heheheeheh

    tu laaa ramai yg akan blurkan jumlah amaun tu kan heheeheh... lieya pun ikut gak ...org blur kan so kite blurkan jugak heheehehe

    ReplyDelete
  12. tahniah3..bukan senang nak dapat tu ..hehe..
    blank amount tu sebab taknak orang kata riak kalo amount tu banyak sangat..huhu..kih3

    ReplyDelete
  13. Saya Blankkan jugak walaupun jumlah dia sen sen je..hahahahah

    ReplyDelete
  14. merajuk pun masyukkk tuuu....hihiii...akak pun nak merajuk jugakla... hahaaa

    ReplyDelete
  15. haha bestnya kalau merajuk camni..hihi

    ReplyDelete
  16. Saya pun cadangnya nak merajuk jugak dengan nuffnang ni. Pasalnya, saya punya CPUV cuma ada Huawei je. Haha. Nak merajuk cepat-cepat la dengan Nuffnang kalo cenggini. Hehe

    ReplyDelete
  17. tahniah... pakat ramai merajuklah nampaknya nanti.

    ReplyDelete
  18. Jgn lupa bila dah banyak kena kongsi dgn Qisya sebab dia yg banyak bagi idea jadi N3 dan ramai yg suka baca bila ada cerita Qisya (termasuk kakaklah ni)...

    ReplyDelete
  19. bila dpt BE ni semangat nak buat entry kan... tp x perasanlah iklan tu.. kalau x boleh klik..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...