Wednesday, June 4, 2014

:: TQ..TQ..TQ ::

Ini adalah bloggersssss yg dtg time majlis aqiqah qisya..yg mana xdpt dtg tuh, it's okayh, it's alright..hehehe..

TQ aunty NAD, aunty SOYA, aunty eB, IBU NANA, MAMA DIAH, MAMA NANA KEDING, MAK NGAH ILA, sbb dtg kenduri aqiqah qisya..;D

 ibu nana ngan aunty nad..comel jerk kakak nayli..bodyguard qisya abg dar taff..hehehe..
 nmpk x yg tgh2 tuh..org tgh sebuk amek gambo, die sebuk duk bege2 henpon..tau la enpon baru..apple kene gigit u'ollsssss...wakakaka..
 with my biras, ila ngan anak buah mak long..aloh2 emyrrrrrr...mak long rase mcm mak long tgk muke abah emyr je..hehehehe..
*nak wat mcm mana kan babe, gen apak2 dieorg lg kuat..kihkihkih*
 mama diah n mak ngah..hai rayyan, hai kazen..;D
 kite memula xpasan tau eB dtg..kite pasan pun sbb kite nmpk shah husband eB..boleh???..ahahaha..eB dlm toilet..
and yaaaa..taste kami sama..sbb jam kami sama...#fossil..hehehe..

16 comments:

  1. best best!
    suka kumpul reramai walau kite paling senyap
    kahkahkah!
    eb lambat, klu x leh jumpa gak :)
    tp mmg best :)

    ReplyDelete
  2. Waaahhh!! tambah seronok bila teman bloggers pun ada yg dtg majlis Qisya ye..
    Bila kakak tengok semua baby nampak Qisya dah macam anak mat salleh kan - melepak betul!

    ReplyDelete
  3. ok rasa nak tampa untuk gamba yang last sekali..jelly ok..hahahha.....

    ReplyDelete
  4. jelesnya tengok...
    nak sangat jumpa falsya dan qisya

    ReplyDelete
  5. Meriahnya. Soya tu daku dah jumpa. Cuma Nad jer belum lagi ☺

    ReplyDelete
  6. waahh best nyer dpt jmpe ramai2kan =)

    ReplyDelete
  7. seronoknye dapat jumpa rmai2 camtu..

    ReplyDelete
  8. aci dok aku send gmbr aku, ko tepek sebelah..
    haha..
    nanti birthday Qisya jemput plk tahu..hi..hi

    ReplyDelete
  9. seronoknya dapat jumpa dengan blogger kan....

    ReplyDelete
  10. dapat berkumpul mcm ni meriah kan sya.... mesti riuh rendah berborak...:)

    ReplyDelete
  11. Cfm meriah dgn blogger kn..miss moments seronok ngedate ngn blogger...lm x jumpa2an nih..:)

    ReplyDelete
  12. he3... baru dapat tengok ko....
    cuti lama nor eB nih ha... anak2 branak terkehel... ;p
    tapi mmg best la... kalo dapat jumpa yg len2 tuh skali... mmg terbaekkkkk....
    nanti jemput lagi eh? eB try datang awal...

    tapi yg x menahannnya... camnola.. dalam 5 orang yang datang tuh, Shah pulak yg dapat dicam...
    erkkkkk... fensan mak dengar... nampak nor Shah byk enterprem ya... ha3....

    ReplyDelete
  13. alaa xdpt datang aritu..baby demam akibat main panas hari sebelumnya..sobsobsob

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...