Tuesday, June 24, 2014

:: Cuci Mata ::

Before that, kite nak mintak maaf a thousand timesssssss sbb xsmpt lg nak jengah2 umah u'ollsss..especially utk all my lovelies yg duk mengomen2 tuh..aiii is very the bz..kalau smpt kite jengah2 ye..skang nie tgh bz sesgt..mmg bz sesgt yg sgt melampaui batasan2 akal...ewahhh..suke kooo je kannn sya nak tabur ayat ape..hehe..

Kite berusaha nak jengah thru henpon tp dashboard mcm ade problem jer...huwaaaaaaaa..mencik metul tau..once again..sorry sesgt tp all my lovelies..i promise u that i will at least leave one comment la dekat ur entry..at least..tq sbb still lg jengah my blog..appreciate that..

Utk kakak zakie, utk kak adarnadzmie and utk sape2 yg rindu mek tembun, kite lampirkan la gambo2 die..hehehe..xsangka ade gak yg rindu mek tuh..tq so much..mommy qisya xde yg rindu kew??.wakakakaka..

Cuci mata cuci mata..

;D

12 comments:

  1. ala bam bamnya, geram tgk...muka Falsya tapi mata..mata papa dia..

    ReplyDelete
  2. Qisya bertudung,geramnya, mulut cantik macam di lukis, aunty pun rindu si comel ni..

    ReplyDelete
  3. nanti aunty soya banjer mommy mek bun gambo mek bun ngan aunty soya yee

    ReplyDelete
  4. dah sebijik muka dedi laaaaa.....comel gila!

    ReplyDelete
  5. alolooo... terubat windu untie ngan qisya...hihiii...tq mummy qisya.... tgk2 lak qisya posing pki tudung gitu... comel sgt.... penuh jer muka qisya bertudung.... gewammm mcm nk geget pipi tembun tuh.... ish2....

    ReplyDelete
  6. rindu mek tembun jugakkk....hehe

    ReplyDelete
  7. qisya meh la main ngn umaira solehah. bergabung meletop kang

    ReplyDelete
  8. ya Allah... dah macam anak mat salleh pakai tudung pulak Qisya ni tau..
    Comel-comel-comel
    Suka kakak!

    ReplyDelete
  9. Dashboard kita bukan masalah Sya tapi blogspot saja nak duga kita.
    Yg keluar satu blog aje kan...
    Masuk hari ini dah 3 hari macam ini.
    Nasib baik tajuk blog Sya senang ingat (ada nama) jadi senang kakak nak terjah:)

    ReplyDelete
  10. comey mek tembuh aihh..geram tengok..kalo ada sebelah memang kena gigit nih..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...