Monday, June 16, 2014

:: Masak Kat Dapur Org ::

Khamis ngan sabtu kite masak tp "pinjam" dapur org utk "masak"..kihkihkih..

Last week ari khamis kut, kite ngan mok mok gie makan kat Mali's danau kota..tingin nak makan char kuey teow ngan nasi lemak..sgt tamak haloba dua2 nak makan..kihkihkih..tingin tuh dh lama dh sebenarnye tp baru dpt..ngalah org ngandung..sbb tuh la time ngandung kite gumuk nauzubillah..asyik tingin tuh tingin nie..makan je keje..sickness alhamdulillah xde..selera je ade..mau x gumuk..kene lak somi mmg akan fulfill-kan all kite punye needsssss, hoiiii, mmg lagi gumuk laaaaa.. 

So kebetulan lak khamis tuh minyak kete kite dh abis..alang2 nk gie isi minyak, gie la makan skali sbb mcm mana pun kene kuau gak kan..kihkihkih..
 hoiiii..sendri upload sendri terliur...adehhhhh....nak kene repeat lagi nie...ehhh, mau kene tombok ngan lakiku nnt kalau kate nak makan kat mali's nie..huahuahuahua..
 xcukup ngan CKT, order nasi lemak..xpe2..khamis mlm tuh considered cheat meal kite..hahaha..
nasi lemak nie order satu..share2 ngan mok mok..sharing is caring what..;D

Sabtu lps lak lunch, mok mok bawak gie makan nasi arab kat food court jalan duta..sebelum nak ke Hospital Al-Islam cucuk qisya, gie la sana makan dulu..
serious mmg sedap..bg kite boleh fighting Saba tp Saba ttp champion laaa..tpppppp lagi menang dr Hadramawt..kire nasi arab kat situ menang ranking no 2..hihihihi..

*sudahnye bile smp hospital Al-Islam, xleh nak cucuk qisya sbb ramai gile org..ramai sgt3 okayh..ramai sgt smp dieorg dh x amek dh patient..sabtu nie la gie bawak balik..tpppp mok mok kene kej la pulop...hurmmm, terpaksa la detim berdua ngan qisya*

11 comments:

  1. best masak kt dapur org kn...hehehe...lama gk tk p malis...nanti try nasi arab kt greewood ...restoran nasi arab al amin sedap gk and murah...

    ReplyDelete
  2. akak...sedapnya...dh terliur ni nengoknya...nsb bukan bln posa....

    ReplyDelete
  3. aduhai....sedap nyer la haiii...

    ReplyDelete
  4. ok fine tak mo kawan sya ngan mok mok...arrggghhh windunya sama nasi lemak N CKT mali ni...lagi nasi lemak tu..help...nak gak.....

    ReplyDelete
  5. hihihi.. masak kat dapur org, janji ada duitnya okk jer... dapnya char kotiaw itu mmg mengoda...

    ReplyDelete
  6. sikit lagi aku nak puji kuew tiew ko.. okey..masak kat dapur orang..

    oh, kalau ko kesian kat qisya tak ada kg..kahwinkan dgn org ada kampunglah..
    ops, jgn plk ko jd diva masuk kg org, kan perambat dgn org kg..kih..kih

    ReplyDelete
  7. makkkkk sedapnya semua...!!
    lapo dah ni uwaaaa!

    ReplyDelete
  8. nasik arab pulak...tergugat iman nih..
    Malam semalam pun makan charkuetiaw..skali dah sudah makan baru perasan takde udam, masa nk byar tu saje la ckp kt budak tu, usahkan udang, misai udang pun x nampak. Budak tu terus cakap sori sbb tak perasan & dia bagi diskaun singgit...heheh

    ReplyDelete
  9. Itulah makan sedap sangat sampai hospital dah sesak org baru tiba ye..
    Minggu depan kan dah kena pergi berdua aje dah...

    ReplyDelete
  10. pergh..terliur tgk char kew teow tu..huhu

    ReplyDelete
  11. Sedapnya. Kecur ailio tgk makanan2 nih.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...