Thursday, June 26, 2014

:: Carik2 xJumpa..Carik2 Jumpa ::

Dua hari xmenentu hati nie...duk memikirkan mana la kite letak salah satu bende yg paling "berharga" sekali..ingat kat opis..tuppp tuppp xde pulop..ingat dlm kete, tup tupp xde puloppp..mlm td 5-6 kali tutup bukak pintu kete..nasib baik la umah jenis teres..

Kalau duk umah tinggi mcm flat ke apartment ke kondo kee, mmg mlm td saje berat kite dh turun 5kg..abis tuh, asyik gie kat kete jeeeeee sbb nak puaskan hati yg gundah gulana punye pasal..mana xnye..kihkihkih..

Qisya duk pandang je bile kite kuau masuk umah..apehal la mommy nie menggelabah lebey nie..ahahaha..pelik die nengok kite..

Kite carikkkk,
beg tecik pinkish kite nieeeee...huwaaaaaa.nasib baik jmp..woot woot!!..mmg tertinggal kat opis sebenarnye..huwaaaaaaa...sebelum nie bagai nak rak mencarik, haram xjmp..alih2 ade terselit tersorok kat atas drawer...hacoooo kadawale!..why laaaa mata u cannot see..haishhh..

Kalau beg pinkish nie hilang mmg ralit ralat sebak sedih gile laaaaa sbb dlm tuh adeeeee,
hard disk!!!!!...nasib baik jmppp!!!..

Dh la kite baru je transfer semua gambo2 dlm tuh..gambo mek tembun dr kecik smp la dh nak masuk 8bulan nie..tingggggg!!!..what!!!..tembun kite tuh dh nak 8bulan!!..my Allah!!..cptnyeeee qisya besauuu!!...xmo besau cpt2 sgt mek!!!..

Kite transfer sbb memori kad enpong dh nak penuh..plus nak cuci sekali letak dlm frame..alhamdulillah jmp balik hard disk nie...phuuhhhh legaaaa!!..

6 comments:

  1. huhu~nieyl punyer tak hilang cume aritu terjatuh ckit jer pun..hampeh!langsung x leh bukak..nasib baik laaa semua gambar dah wat backup...huhuhu~

    ReplyDelete
  2. nasib jumpa tau..kalau tak menangis bawah ketiak demukk

    ReplyDelete
  3. nasib baik jumpa...klu x pening qisya nengok mummy keluar masuk rumah... kihkih

    ReplyDelete
  4. kalau hilang, memang merana lahhhhhhhh.. nasib baik jumpa..

    ReplyDelete
  5. Itulah kalau hilang mahu menagis tak berlagu.
    Baik simpan ajelah kat rumah
    Sayang sangat sebab Qisya punya memory banyak di situ kan..

    ReplyDelete
  6. memang rasa gelabah dan cuak lah bil benda penting tak jumpa..alhamdulillah...dah jumpa.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...