Tuesday, June 3, 2014

:: Maka Bergolek La Kambing Seekor ::

Betul laaaa..bile aqiqah dibuat, maka bergolek la kambing seekor..hehehe...kalau gegurl, kambingnye seekor..kalau boboy, kambingnye dua ekor ya ibuk2 bapak2..tp ikut korang la sebenarnye nk golekkan ke nak wat kari ke nak wat nasi beriyani kambing ke..it's all up to u..tp disebabkan si apak qisya gile kambing golek, soooooo kambing golek la sudahnye..ngeeeeeee..

Cite nie dh lama dh..kambing pun dh dihadam n dh selamat dh smp kat dlm takungan indah water..kihkihkih..xsmpt laaaaa..bz se-bz bz-nye..

Time majlis tuh mmg xteringat pun nak amek gambo..inipun belas ikhsan dr kakak and ag ipo kite..hehe..memula time mokcik2 marhaban smp, tgk je qisya semua duk geram..qisya dh mcm retis dh sbb mokcik2 berebut nak amek gambo ngan qiysa..huahuahuahua..
 belum ape2 lagi dh pengsan..hehehe..
 "pengantin" baru bgn..
 time nie mokcik2 marhaban suruh pusing 3 kali..tp kite pusing laju gile smp kan kakak kite suruh slow..ngan mok mok pun ikut jalan laju sekali..wakakakaka...
 i'ollsss dh boleh pakai baju2 lama..kihkihkih..
 mari kite gunting rambut qisya...;D
 Okayh...itu je la gambo2 time bercukur jambul..
nie haaaa budak manja tuh..kepenatan..melepet je..kite time tuh boleh bergerak bebas sbb ramai yg melayan qisya..hehehe..
 kambing golek...nyum nyum..
okayh, selesai dh..itu je laa...kite dh xde idea..tepu dh nie..huahuahuahua..

14 comments:

  1. kambing bergolek..hehhe..kalo tk, mama kita pn ada marhaban tu..tp mama kita kn tk sihat...ok tk food aritu?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tergolek dah kambing - tertunai juga ibadah aqiqahnya.
    Siapalah yg tak geram tengok pipi montel mulus macam ni.

    ReplyDelete
  3. ala, xnampak pun qisya pakai baju tu..
    comey sgt!

    ReplyDelete
  4. dapnyerr kambing golek.... qisya comey sgt hari tu.... :)

    ReplyDelete
  5. selamat dah kambingnya bergolek² yer.. ishlah geram sungguh tgk qisya yg maha gebuu ni.. kulit putih sungguh...

    ReplyDelete
  6. hihi comei sgt2 qisya dgndress tu =)

    ReplyDelete
  7. comel anak dara nie...
    tak dapat join sebab program habis lambat...
    sorry ye...

    ReplyDelete
  8. haih...comel betul princess ni...

    mcm sedap je kambing golek tu..hehe

    ReplyDelete
  9. mek tembun tu geram nak gigit...comel angat....dahlah melepak putih...

    ReplyDelete
  10. geram ngan mek bun ni tau...tak mo ngan aunt soya...siap la aunty soya jumpe lagi lepas ni...kikiki

    ReplyDelete
  11. awat Qisya tak gtau mami tempah baju kaler biru?
    kan dah tak matching..
    lari tema plk berprinces..

    ReplyDelete
  12. lega sudah bila dah selesai majlis aqiqahnya... yang penat pun dah hilang.

    ReplyDelete
  13. terliur betul tgk kambing golek tue...

    ReplyDelete
  14. Budak tembun yg tembam...kambing bergolek golek memg rmi suke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...