Thursday, June 12, 2014

:: Saje Bg Nangis Nak Tgk Akal ::

Skang nie gie memana mmg akan bawak kete kite..sbb dlm kete kite je yg ade car seat..dh jarang dh kalau kuau weekend bawak kete mok mok..tp tuh la, nasib baik minyak kete aiiiiii, mmg somiku yg akan isi..sooo xterasa sgt laaa..kihkihkih..kadang tuh kalau touch n go kite dh nak abis, tau2 je, eh ehh dh topup..tq domok!!!..;))))

Mek tembun tuh ikut mood gak duk dlm car seat..kadang tuh die ok jer..layan jeeeee mata tuh smp la tertido..tp kalau die tgh mood xok, haaaaaaa, itu jam tgk la die berguling dlm car seat die nak lps kan diri..
 dh pandai dh mek tembun nie pegang botol sendri..hehehe..
 haaa haaaa nmpk x nmpk x..kite kalau dekat2 umah mmg kite xikat die..
 sbb tuh la die boleh berguling2 nak lpskan diri dr car seat die..
kite saje je biau nak tgk akal die..ape yg die nak wat..agak2 dh lama, dh kuau gaya ekrobetik yg melentik lain mcm, baru kite angkat..pastu kite letak balik mcm biasa, die wat hal lagi berguling2..kali nie kite biaukan je..saje nak tgk akal die..smp la mek tembun menjerit menangis baru kite angkat..kihkihkih..

*kite kan xsuke sebenarnye nak biaukan qisya menangis lelama..kalau takat ek ek manja tuh mmg kite biaukan lagi..tp kalau nangis yg betul2 mmg kite terus ambik..tah laaa, kan xelok biaukan baby nangis kan..kan kan kan.*

8 comments:

  1. ganaz qisya berguling...hehe...tisya punya carseat dh slamat jual...tk pernah guna...pasti tisya siap ckp uncle pinjam kan...pastu kita ckp tkla dh jual..die nangis sbb die kata nanti mama beranak mcm mana baby...sbr je la

    ReplyDelete
  2. panjang dah akal dak tembun ni heeh

    ReplyDelete
  3. Bdk2 skang ni mmg panjang akai kan

    ReplyDelete
  4. kena ajar guna car seat.. luth aku lgsung x nak duduk.. x ajar gak.. ntah napa g beli..

    ReplyDelete
  5. Betul jgn biar budak menangis lama, dulu arwah MIL kakak kata kalau biar nanti boleh jadi kebiasaan.
    Bila suka menangis kita juga yg susah kan...
    Lasak dah anak dara comel ni Sya:)

    ReplyDelete
  6. Ya Allah nih gay ape mek tembun nih wat??

    ReplyDelete
  7. betul2 kesian Qisya tau kalau biar nangis,,tapi kalau comel camni mmg xsampai hati dibiaukan camtu..hihi..

    ReplyDelete
  8. betul2 kesian Qisya tau kalau biar nangis,,tapi kalau comel camni mmg xsampai hati dibiaukan camtu..hihi..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...