Wednesday, June 11, 2014

:: Kemaafan ::

Kemaafan yang teramat kerana saya sekarang teramatlah kesibukan yg tahap  tidak dpt diterima oleh batas kehidupan seharian..dengan ini saya lampirkan beberapa yang tidak nak berapa keping wajah kesayangan hamba untuk tatapan anda semua dengan harapan anda semua dapat mencuci mata sepanjang kesibukan yang melanda diri ini..

Saya berjanji, saya akan membalas segala komen-komen anda setelah saya selesai dari kesibukan dunia..jikalau tiada, bermakna saya akan membalas pada malam hari semasa saya ingin menidurkan puteri saya..

Sekian.

Terima kasih.

*saya merasakan seperti saya sedang menghantar email di pejabat walhal, hakikatnya, saya tidak pernah menggunakan bahasa melayu sebagai bahasa perantaraan dari saya kepada penerima kerana selama saya bekerja saya hanya menggunakan bahasa penjajah yg pernah menjajah negara kita..sangat lupa daratan..maafkan saya..

11 comments:

  1. Wah...suka dengan penggunaan bahasa mu itu...mcm SA x reti nk buat email guna bahasa ibunda kita...semua guna bahasa mcm falsya ckp tu...bahasa penjajah

    ReplyDelete
  2. Geram tengok si cantik ala ala darah campur gitu :)

    ReplyDelete
  3. Cuci mata akak dengan baby yg semakin bambam tu Falsya..

    ReplyDelete
  4. ahhh..kamu ni!meh sini nak kiss pipi montok mu itu!!

    ReplyDelete
  5. okey, oh maaf..
    baiklah. siapkan kerja-kerja mu yang sibuk itu.
    tetapi jangan lupa makan dan mandi. jangan lupa juga minum banyak air, cuaca panas sekarang. peluk cium buat qisya sayang.

    ReplyDelete
  6. bahasa penjajah bahasa pengantaraan di mana2..huhu..
    nak cium itu budak!

    ReplyDelete
  7. Cium budak ni leh? Kebizian juga sy...haizzz!

    ReplyDelete
  8. Qisya pakai tudung tu comey angattt... gerammm jer...:)

    ReplyDelete
  9. sebiji muka daddynya... akak pun hari ini baru sempat post satu entri.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...