Tuesday, June 24, 2014

:: "Kehadapan "Ustazah" Wardina" ::

Semalam tgh scroll fb terbaca satu post kat page "Saya Sayang Tun Dr Mahathir" psl "ustazah" Wardina nie..dulu kite mmg respect si wardina nie tau sbb cara die mendidik anak2 die..tp skang nie respect tuh dh hilang bile die makin lantang bersuara nak tegur Ustaz Don mcm selama nie dr kecik smp ke umur skang nie die belajar agama yg smp ke Mesir gayanye..hurmmm, xnk komen bebyk la..admin kat page "Saya Sayang Tun Dr Mahathir" nie dh menyampaikan ape yg terbuku dlm hati..cewahhhhhh...;D

Ini dr page "Saya Sayang Tun Dr Mahathir"..

Ini adalah statement "ustazah" wardina yg jd punca kenapa ramai org marah sgt..

and kat bawah ini adalah dr komen seseorg..kesahihahnye, kite xtau la tp utk korang baca dan nilai..

Sekian..

5 comments:

  1. Tu dia...tak tau pulak isu yang baru ni.macam2 org sekarang ni kan..ish2

    ReplyDelete
  2. Ha... bila online cepat aje ada tindakan soal-jawab.
    Jadikan panduan utk kita terus membuka mata dan minda.

    ps: rindulah kakak dgn anak dara Sya tu..

    ReplyDelete
  3. sya...thanks for this entry sbb smlm mmg xbace pun hal wardina ni..

    nk post status skrg ni pn kene berhati-hati klu input yg kite tau xberapa pasti..lepastu nak comparekan sana sini..haishhh

    ReplyDelete
  4. macam2 la sekarang ni semua nak jadi hero kan...

    ReplyDelete
  5. aah.. i pun rasa wardina ni macam loghat sket kadang2. kalau dia jadik host tu, ada guest discussing about parenting, amboi.. anak dia saje yang hebat. berlumba2 nak bercakap haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...