Wednesday, December 10, 2014

:: Ado Yang Terliur Ker? ::

Semua nie gambau2 makanan..maaf kalau ade yg terliur sbb kite sendri pun tgh terliur nie..sendri upload sendri terliur tgkkkkk makanan2 nie..lapauuuuu!!!..
 mementang leeer kat area umah nie ado dh Nandos, 
manjang Nandos jeee..
delivery pun Nandos..
somi aiii gile ayam so sbb tuh la xkisah kalau setiap kali Nandos..
 perghhhh!!!..ini pepaling superb, pepaling mabeles lah..
dessert kat Nandos..
bapok dap ngat weh!..
coklat die mmg haishhhh, hard to explain laaa..
 malam td punye dinner..
lamb + creamy spinach..
kuah cream bayam tuh kite saje je wat byk sbb nak hirup2..
sodapppp!.
tp somi aiii kate kalau kurangkan kuah mesti lg sedap..
baekkkk bosh!..next round i kurangkan kuah ye..
tp nnt xleh la nak hirup2 kuah..sobsss..
bilas ngan mashed potato and pisang kaki..
 pastu semalam sebelum kite start masak, kite wat jeruk mangga asam boi nie dulu..
kite abiskan terus 3 biji mangga epal tuh..
slurpppp!!..slurppp!!!!..
sedap dap dap dap!..
tadaaaaa!.. 
setelah dibaukan selama 3 jam dlm fridge..
serious sedappppp..
puas hati bile buat sendri..
sabtu nie pasar malam nak crk lagi mangga epal nie..
tp tuh la masalahnye sabtu asyik berjalan je smp ke tgh malam,
camno nak gie pasau..hurmmm..

13 comments:

  1. ok soya dah jelly+terliuq....salah sya..bak sikit semua tu..hahahhahha

    ReplyDelete
  2. perhhh...\meleleh tgk ni..
    semua sedap2..
    dah lama x mkn nandos

    ReplyDelete
  3. Banyak-banyak tu mangga asam boi juga yg buat kakak terus terliur
    Kalau ada depan kakak mesti tangan ni dah mencapai masuk mulut:)

    ReplyDelete
  4. scroll laju², xbc entry trus komen sbb xtahan godaan.. bahahaha

    ReplyDelete
  5. ni x rs nak pelok ketat2 ni .. ni rs nak lepuk berdas2

    ReplyDelete
  6. waduh... waduh sengaja kasi akak terliur yerk...

    ReplyDelete
  7. tappptapppp air liyo akak meleleh sya.... huhuuu... menu tobaikkkk....sedapppp...

    ReplyDelete
  8. Jeruk mangga tu paling win..
    Akk adala dah 6x kot repeat buat..hahahaha

    ReplyDelete
  9. okeh..ini tidak adil..terus scroll ke bahagian komen...hahaha..terliur la Falsya...

    ReplyDelete
  10. Creamy spinach? Wowww! Menarik...saya nak try...boleh bagi resepi tak?
    Bukan saya nak try masak...nak try makan aja...
    Tukang masaknya, wife saya la nanti! hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...