Thursday, December 4, 2014

:: Jahat Sungguh Mereka2 Ini ::

Twice a month selalu akan ade booth2 yg akan menjual baju2, barang2 makeup, tikar, kapet, kat foyer opis kite nie (sungguh jahat mereka2 ini)..selalunye awal bulan n ujung bulan...demmmm..tau je korang nyeah..mentang2 time tuh dh semua org dpt gaji, kemain lagik korang menjual yeeee..

Boleh x korang jgn jual barang2 babies or toddlers..haihhhh, merintih-rintih naluri ibu nak membeli utk anak kesayangan..meronta2 tangan, geli2 jari2 nak kene pertahankan duit dari "lari" dr purse..wakakakaka..

Barang makeup kite xheran sgt..aiii is kan natural beauty..nonit makeup also already beauty one!..bluwekkkk!!.muntah ijo setahun..kihkihkih..

Sudahnye arinie terjebak gak weh..kite selalu kat opis akan bawak duit ngam2 tau..cupul2 duit makan ngan parking..tol xyah risau sbb gula daddy mek aiii akan topupkan touch n go..minyak pun samo..sbb tuh la gie opis hanya cupul2 duit makan ngan parking je..ailebiuguladaddymekaiii..ngehngehngeh..bawak cupul2 duit pun supaya dpt menghindari diri ini drpd berbelanja sakan..sebab tuh kite byk kali xbeli ape2 takat shawl je 10hengget..

Sekali hari nie ado lak duit lebih dlm purse..hurmmmmm, tuh yg terjebak skit tuh..itu pun dh gigil2 nak gie booth ujung yg jual baju2 budak..tp alhamdulillah dpt jugak menahan diri ini..kihkihkih..

Nie je yg dpt kite sambau..
comelkan..kain pun lembut..bukan jenis kain yg xpanas..
somelnyeee lahaiiii..kalau mommy mek boleh muat nie, mmg mommy mek borong semua..pakai kat umah la tapi..hahaha..kat umah je yg boleh seksi seksa skang..tp sila berpijak di bumi yg nyata hokeyh sya..sebelah kaki ko je boleh masuk dlm dress tuh..muahahaha..

Okayh, that's all for now..balik kang nak bg resit kat dady mek..claim balik..erk!..ahahahahahahahahaha...mau kene starlite kene seligi kene gigit ponggong ngan daddy mek..wakakakakakaka..bongok la ko nie sya..

7 comments:

  1. alolo... comey2 nya baju... hihi.. ibu2 biasa lebih suka soping moping baju anak... mcm sy hahahha

    ReplyDelete
  2. kire ok lagi tu sya..sue kat opis labby ni setiap minggu.adoiii sakit otak...tgk duit makin surut..nasib la tak da anak pompuan lagi..kalo tak mmg gian macam sya la gamaknya

    ReplyDelete
  3. apa nak buat... wanita kan pembantu terkuat perkembangan ekonomi negara

    ReplyDelete
  4. halu falsyaaaaa...!!!! :)

    cun sgt baju mek qisya ni.. nak-nak baju girl kan mmg rambang mata

    ReplyDelete
  5. halu falsyaaaaa...!!!! :)

    cun sgt baju mek qisya ni.. nak-nak baju girl kan mmg rambang mata

    ReplyDelete
  6. terjebak la tu kan....sabar jer la..biasa la tu bila anak pertama anak perempuan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...