Wednesday, December 24, 2014

:: Bertabahlah ::

Arinie dpt byk gambau2 kat group wassup psl banjir dekat Pahang..utk oghe pata timur, semoga mereka semua tabah..semoga Allah lindungi mereka yg terlibat..amin..

 ya Allah tingginye air...makkkkkk, xyah balik la temerloh...banjir teruk nieh..
kat atas nie comparison sg tembeling time biasa ngan time banjir.. 

"Wahai bumi telanlah airmu,
Dan wahai langit berhentilah curahan hujanmu"

10 comments:

  1. moga smeua di lindungi..ammiiinnn takut sgt bila tgk kan

    ReplyDelete
  2. menaktkan sgt ... kg kite dua2 kene .. sobsob , sibbaik tok yg kt tganu otw dtg kl dah...

    ngeri pk psl banjir, ms akil 4thn rsnye trperangkap kt banjir ms g kg pak ajil kt segamat .. pakajil plakkk trperangkap kt bandr psl b4 tu tmn anak buah dia g beli pempers tuk kembar dia.. last2 xleh balik ..

    yg kami2 ni siap pindh 3umah , tmpg jiran2 psl air dh smp dada .. waaa menakotkan ..

    ReplyDelete
  3. Besarnya ikan!
    Dlm pada diuji ada rezeki utk dikongsi.
    Masak lemak cili padi dpt satu belanga besar tu Falsya

    Doa kita semua moga semua segera berlalu dan tak ada yg terkorban

    ReplyDelete
  4. Ya Allah...memang teruk sgt yer banjir di sana.... kita hanya mampu berdoa agar bencana banjir cepat pulih....aminnn

    ReplyDelete
  5. ya ALLAH...teruknya...moga semua yang terlibat tabah...

    ReplyDelete
  6. Tabahlah utk orang pantai timur...sedih sgt bla tengok gamba org dk share2 sebab family kita ada sana...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Ya Allah teruknya..Amin..doakan semoga semuanya selamat..dan keadaan beransur baik..

    Ibu RizqRaifa

    ReplyDelete
  8. InshaAllah, semua akan dilindungi oleh Allah SWT. amiin amiin ya Rabb

    ReplyDelete
  9. Besar betul ikan tu.

    Bertabahlah buat mereka yang di uji dengan banjir.

    ReplyDelete
  10. Teringat kenangan pergi ke Taman Negara, tourist guide tu tunjuk paras banjir pada tahun 1971 kalau tak silap.. dah tahun lepas banjir yang melanda telah mengatasi paras ketinggian banjir tersebut.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...