Thursday, December 11, 2014

:: Pre Celebration Anniversary Dinner ::

Semalam kan anniversary kite ngan mok mok..terima kasih pada yg wish dan jugak yg mendoakan kami..amin3..

Semalam ptg bile kite dh blk, as always, kite akan kol mok mok..dh borak2 pastu tanye la mok mok nak makan kat umah ke x sbb mlm tuh mok mok ade futsal..so mok mok tanye "ke nak makan kat luar je?"..hurmmm, kite okayh je..malas nak masak sebenarnye..kihkihkih..pastu mok mok suruh kite pikir nak makan mana..baekkkkla husband!..

Then bile mok mok otw dr tmpt futsal ke umah, mcm biasalah ye rutin harian, mok mok kol kite..

lakik, "dh pikir dh nk makan ape?"
binik, "xde idea laa"
lakik, "xpun mcm nie..mlm nie kite makan biasa2 je dulu..
weekend baru makan sedap2"
binik, "boleh je..hehe"

So semalam kiterog celebrate katttttttt

Sharin Low..huahuahuahua..
Makan kat sini je sbb mok mok smp umah pun dh kul berapa..nak mandi lagik ape lagik dh kul 10malam dh..
 sebuk jerk mudak mushuk nieee..nak jugek tgk menu..
 kitenyeee..meehon tomyam soup..sedappp okayhhh..mok moknye xtau ape..;)
air kami..tembikai longan..
tapi jgn salah sangka ye..itu air kite..
kiteorg order air sama..
tp kiteorg xsyer air..
sbb nnt kang kite dpt se-slurp je kang..
longan lak dpt baki2 yg dh tercarik je nnt..T_T

Tgh2 menunggu makan tuh mok mok tetibe ckp,

lakik, "esok nak makan mana?"  
binik, "makan tmpt best2 (xde idea sebenarnye)..kihkihkih"
lakik, "ke nak makan buffet kat hotel"
binik, "haaaaa, boleh jugak..kan ini special celebration kite"
lakik, "kalau gitu u crk la nak makan hotel mana"
binik, "okayh, nnt i survey"

p/s : u'ollsss ade idea x?..seriously kite xtau nak gie makan kt mana..

9 comments:

  1. shahrin low sbb mknn die...

    eh...terlmbt wish ni..happy anniversary mommy mek n daddy mek.

    N dh fewtimes baca org review kate buffet dkt Majestic Hotel sedap..ce try..teringin gak ni..heheh..

    ReplyDelete
  2. kalau nak idea kena selalu blogwalking tengok orang makan kat mana best best... tak perlu grand sangat janji makanan ganas ganas... ketam bakar lah sifut bakar lah... setahun lagi boleh datang lagi...

    mok mok tu apa? nama ke gelaran ker?

    ReplyDelete
  3. Majestic sya...best best makanan situ. Tapi mahal la jugek.. hihi

    ReplyDelete
  4. La... dah bagi peluang tak tahu pulak dah nak pilih. Kadang macam itulah sebab rasa semua dah pernah pergi jadi tak tahu dah nak pergi tempat mana yg sedap kan...

    ReplyDelete
  5. hepi aniberseri Sya n suami.... moga hepi selalu....:)

    ReplyDelete
  6. Kecul plak ailio tgk meehoon tom yam tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...