Friday, December 19, 2014

:: You Are Invited! ::

Today i'olls half day u'ollss..company i'olls ade Annual Dinner mlm nie..mmg kalau ade keraian gitu management akan bg early release dekat all staff utk balik awal bersiap..ngehngehngeh..
invitation card..

Tema mlm nie Disney's character..kemain memasing sewa kostum bagai..kite pakai biasa2 jer xde nak berkostum segala..lgpun somi kite pun pakai biasa je..baju yg die pakai gie keje arinie, pastu just sarung blazer jer..yee yeee dinner kite nie boleh bawak spouse..nak ajak mok mok pakai sekali kostum mmg idok ler kan..sedangkan opis mok mok sendri wat dinner ade tema pun xnk ikut..apotah laie dinner opis kite..kuikuikui..

Kite pakai dress pastu just pakai flower crown jer..
nie haaaaa flower crown tuh..kite tempah kat adik nana mia..

So disebabkan venue dekat Hilton Hotel which same area ngan opis mok mok kat KL Sentral tuh, makanye pagi td kite gie opis sekali ngan somiku..auwwww!!..hakssss...

Arinie aiii ade driver ensem yg tlg drive kan kete..
nie la driver ensem aiii ituwwww..
tp die domok..huahuahua..
drive kan smp opis die la tapi..hehehe..
pastu nak ke opis kite, sendri drive lerrrrrrr..

Petang kang kul 5.15 or 5.30 gitu kite kene amek mok mok kat opis die..haiyoooo, mlsnye nak pit stop kat opis mok mok..mok mok suruh parking kat opis die jer..

Sooo ahkak2 ahbang2 SSM jgn pelik ye kalau tetibe nmpk ade org yg pelik makeup tebal 10inchi berkeliaran dekat lobi opis nyeah..jgn la pandang aaaaiiiiii atas bawah..aiii is malu..hahahaha..

4 comments:

  1. wahh tak sabar nak tgk gambar dinner.. mesti vogue ni..

    ReplyDelete
  2. hahaha...msti comel kan.. tazabar nk tgk..

    ReplyDelete
  3. Waah... bestnya ada company dinner.
    Kalau kakak pun malas nak ikut tema bab costume
    Tapi suka pada yg supporting - nampak cantik:)

    ReplyDelete
  4. Wah2.. Siap berflower crown lg... Pttnya pakai headband ribbon ala2 minnie mouse gitu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...