Friday, December 12, 2014

:: Zalora & Lazada Sales ::

Skang nie Zalora dgn Lazada tgh sales..gie la terjah u'ollsss..kite masuk Zalora sbb nak terjah jam Ice Watch jer..wakakaka..

Berpunca dr opis kite la nie..arinie ade org2 dr Ice Watch buat promo kat opis kite..dr kul 10pg-4ptg..pagi td gie la usha2..nak tgk la mcm mana murahnye jam nie after disc..

Kite berkenan yg,
iniiii..
simple je kan..
kite suka sbb warna itam..mok mok kate kalau rege RM150 (after disc) boleh cite..
sekali bile gie tgk amek ko rege RM235 (after disc)..T_T..
terus xjadi..
kite kol husband kite sekali die kate xworth it la..
kalau kat JPO, tmbh skit boleh dpt Fossil..;(

Sekali bile dh kuciwa, ku turun la kembali ke pangkal table smbl nangis tutup muke ngan bantal musyuk merah kite..*okayh tipu*..kite xpuas hati terus bukak lazada ngan zalora..xsmpt nak tgk ade akak opis kite panggil naik atas..bile dh gie, kebetulan dieorg tgh usha jam Ice Watch jugek..

Belek punye belek sekali lg murah dr yg jual kat opis kite...demmm!..beza byk kut..design sama, pattern sama, rege sama, disc je lebih skit..ehh bukan lebih skit tp lebih byk..kat opis kite 20-50% tp kat zalora 70%!!!!!!!!!!...wooowwwieeeee junior juice!!!..

Apo laie, balik yo kek mejo den, mmg toruih den taip zalora ler..sekali hamek ko rambang mato!..duk tanye2 husband, husband kate amek la..tp paham le kalau amek tuh jgn la amek mahal bebeno..ngehngehngeh..

Sudahnye kite amek,
jam ini..
tp bukan exact yg ini..kite amek kaler putih semua..
mcm nie ade jugek la kaler baby blue tp kite punye semua putih xde secalit kaler lain..tuh la nak tunjuk gambau pun ssh sbb bile kite carik2 balik dh xde dh kaler putih tuh..nasib baik sempat beliiiiiii u'ollsssss..kalau x nangis!..

Murah je u'olls..RM99hengget je..

Gie la terjah2 zalora..mmg murah sesggtttttt..kite xnk bukak yg lain nnt kang terjebak beli yg lain pulop..tatutttt!..sigh..

6 comments:

  1. Lawala sis..akk nk beli jam gini hubs akk bisinh katanya mcm bdk2...derrrr sgt tau..skli ahkak nk fefeling remaja pun xblh

    ReplyDelete
  2. tu la..geng2 ofis tu duk shopping kat lazada n zzlora..

    ReplyDelete
  3. okla tuh...dapat jugak kan...
    rindu dah lame x Bw blog nie...
    kebizian melanda....

    ReplyDelete
  4. saya ada sorang kawan yg pemurah... dia beli kat Lazada ke atau mysale ker sebab murah katanya dan bila dia dah jemu dia bagi je kat saya... hahahaha bestnya hidup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...