Wednesday, December 17, 2014

:: Sekali-Sekala Nak Poyo ::

Nie nak cite skit nie..getis sgt3 nak cite kat blog..wakakaka..ehh biau le..sbb kite time tuh sensorang so nak gelak or senyum xleh..kesian kat akak tuh..ahahahha..

Kenapa kesian???..ngeeee..

Td la kite gie block sebelah opis kite nie..pastu dlm lif nak turun tuh ade la bunch of peoples..satu opis kut dieorg nie..so bile kite masuk dlm lif tuh ade 2 org pmpn (kite ngan akak) je la and the rest semua laki..then tetibe kite dgr org belakang duk,

laki 1 (chinese guy), "hurmmmmm"
akak, "why hurmmm suddenly?"
laki 1 (chinese guy), "u look good today"
akak, "ooowh thank you"
laki 1 (chinese guy), "i'm not referring to u..
i'm referring to someone else..her (kite)"
akak, "i say thank you on behalf of her la"
laki 2 (malay guy), "tringggggggggggg!!"
akak, "bodoh ko nie (marah kat laki 2)..

Semua org dlm lif tuh semua duk gelak..xpe la nak gelak pun dieorg sesama sendri..kengkawan sendri..ahahahahahha..kite senyum je la..nasib baik ngam2 tuh pintu lif bukak pastu kite terus jalan laju2..akak and the geng masih lagi bergelak ketawa..wakakakaka..kesian akak kene nganjheng ngan kengkawan..kihkihkih..

Kesian akak tuh..nmpk nau muke die malu..sbb time die say "thank you" tuh, dgr suara mcm malu2 happy..sekali bile kene nganjheng gitu opkos ler malu..

Dh smp opis terus kite check kut2 suau kite pakai koyak kat belakang ke hape ke..ahahahahaha..mcm bengong je..kihkihkih..

Okayh la..enuf bout that..terperasan sekejap..do i look good today??..ehhh, kihkihkih..

Cer tgk gambau bawah nie..
mmg daddy n daddy jr..cume x boboi je mek tuh..hahaha..haihhh kalau dh pandang bawah daddy, pandang atas pun daddy, abis tuh mommy nak selit tang mana..haaa haaaa cer kaboooo..cer kaboooo..ngeeeee...

Mek skang nie kemain lagik ngan daddy iye,,mmg bebetul daddy's little sweetheart laaa..kalau daddy blk je kemain sambut daddy mcm seminggu xjumpe..kalau pepagi daddy yg anto gie umah nenek, kemain memanjat ke daddy xnk ke nenek..menangis beria nak ikut daddy..ngan mommy xde pun gitu tau..wat xtau je..sobsssss..tp kalau nmpk atok, mmg daddy kalah la..hahaha..

Itu semua sebabbbbbb, daddy ngan atokkkk rajin bawak mek gie jenjalannnnnnnn..sebab tuh lerrrr..dh pandai dh milih skang nie..

5 comments:

  1. Tapi kakak rasalah Falsya anak perempuan masa kecik memang attach dgn papanya
    Nanti tunggu dah anak dara besar baru attach dgn mamanya...

    ReplyDelete
  2. mmg jr daddy ... cm daku lew .. tp bile dh kawin terasa oooo bile abah x nak manje ngn kite dah , cz kite dh ado pak ajil sobsobbbb...

    ReplyDelete
  3. Stuju juga dengan komen Kak Zakie, Falsya, same my twin, now kite nampak, kalo mama marah ke, mesti majuk lari kat papa.. hehehe.. tapi kalo papa marah, lari majuk kat mama.. tapi kalo nak susu baru cari mama.. tapi my HuBBy tak rajin bwk twin jalan...so, rapat dgn mama n papa, coz sowang 1 kene pegang sowang, hahahaha!

    ReplyDelete
  4. muka nak sama je tau anak beranak ni...kikikiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...