Thursday, December 11, 2014

:: Somel ::

Bile ade anak perempuan nie yg kecik2 nie, mmg meroyan bile tgk barang2 mcm baju, kasut, accessories gegurl nie..bile anak perempuan dh besau meroyan lain pulop nnt..

Kite xleh la kalau gie memana pastu nmpk brg2 baby gurl nie..mesti nak beli..mesti mcm eiiiii gerammmmnyeee..eiiii somelnyeeeee..eiiiiiiiiii..bile ade eeiiiii tuh tau2 je dh terpacak berdiri kat kaunter..tau2 je dh bayau..ehhh ehhh, aku kene pukau ker nie???..ehh ehhh tp mcm kite je pukau mok mok..sbb end up mok mok yg akan terpacak kat kaunter..kahkahkah..

Kasut baby/toddler mmg kite xleh nak tahan..
kasut converse pink qisya nie mmg dh lama selamat duk dlm gobok..hahaha..

Kiteorg kalau gie JPO mesti kite akan beli kasut utk qisya..
 kite suke sgttt kasut nie..santekk..somelll..
kite suke kaler kasut nie..
design kasut nie..
mcm rare sgt!..
pastu belakang kasut nie mcm ade corak..
somel somel somelllll..
kite xkan bg org la..
kite nak simpan utk adik2 qisya..
ehh, adik2..berapa ramai adik daaaa..hahaha..
xkisah la laki ke pmpn ke ke pasnie mmg kite sarungkan jugek..


Kasut clarks qisya yg warna coklat tuh, kite beli kat JPO la..consider murah la sebenarnye utk brand clarks..kalau rege beratus mmg idok le nak beli kan..kite kalau masuk kedai clarks kat mana2 mall kat kl nie mesti takat jeling2 je tgk kasut2 budak..xbelek xpe pun..sbb tau mahallll..tp kalau kat JPO mmg kite jd mcm nak terkeluar bijik mata..murahhhhh pastu santekkkk pastuuu somellllll..tp kasut tuh mcm dh ke arah xleh nak muat..masih boleh pakai tp skit hari lagi mmg xmuat dh..
kasut baru qisyaaaaa.....eeeiiii geramnyeeeeeeee...somellllll...gigit kaki tuh kang tau lerrr..

Kasut nie kite xbeli kat mana2 clarks kat mall..kite beli kat harbour town time gie ostolia dulu..harbour town nie sama ngan jpo kalau kat malaysia..sejibik konsepnyeee..and yaaaa, murahhhh sesggtttt murahhh..sbb tuh amek..

Kite hanya beli kasut2 qisya yg brand mcm nie hanya kalau kiteorg "sesat" dekat JPO..ataupun bile clarks ade wat warehouse sale..kalau nak saje2 beli kat mana clarks, like i mention just now, takat jeling2 je la kasut2 tuh..

4 comments:

  1. Kenapa dah sampai JPO tak inform kakak? Rumah kakak 5 minit je dari situ tau..
    Kalau pergi lagi calling-calling tau. Kakak nak gomol budak empunya kasut comel tu:)

    ReplyDelete
  2. alahai comel qisya pakai kasut yg last tu.... montoknya kaki...gewammm....:)

    ReplyDelete
  3. Kasut budak memang cute². Harga pon kalah kasut org beso.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...