Tuesday, December 9, 2014

:: Mcm2 Gaya ::

Ahad mlm kite ngan mek je berdua..daddy mek gie tgk bola..mommy mek layan bola kat tv je..ptg ahad tuh siap wat drama lagik..kengkonon sedih2 leetteeww sbb mok mok xajak gie stadium..sgt drama queen!..wakakakaka..jeles mok mok leh gie berjalan pehtu kite duk umah..ehh..getis kan!..kuikuikui..

Alaaaaa, saje je..kite sebenarnye pun xsuke gie stadium utk tgk bola..sbb byk sesgtttt stupid hooligan yg masuk stadium tgk bola pastu wat kacau!..contohnye mcm last game la..Malaysia vs Vietnam..ending tuh kan bergaduh2..this bunch of stupid hooligansssssss gie rembat fans vietnam!..ape ke bangang sgt korang nie!..ko dh kalah, kalah la..mcm la player malaysia main hebat sgt..provocation tuh kat mana2 stadium pun ade..tp kene ke korang smp nak rembat kepala org2 vietnam tuh..

Kite tgk jugak game tuh tp smp first half je la..last2 kite tukau channel lain..ayat yg kite duk nyebut smbl tukau channel, "ahhh bullshit la game nie" (maafkan bahasa kite)..kite mmg la xreti nak tgk bola..mcm mana boleh offside la, mana satu midfield la, yg kite tau cume gol je (gaya konpiden je kan duk nyebut midfield offside segala..kihkihkih)..wakakaka..tp bile mlm tuh kite rase mcm tgh tgk wrestling instead of game bola, tuh yg terus kuau ayat gitu..nak bergaduh jeee keje korang..tah pape ntah!..korang ingat korang masuk pertandingan taekwando ke?..kompius nyeah sekor2!..

Haihhh, tetibe ade luahan perasaan pulak dh..geram betul kite!

Kite nak cite pasal mek tgk upin ipin je tp dh termelalut la pulop..huahuahuahua..

Kite nak tunjuk gambau2 mek layan upin ipin..kemain lagik gaya die..
 paham ke mek!..hahaha..
 mcm2 gaya mek tgk upin ipin..kejap bgn kejap niarap kejap duduk pastu niarap balik..hahhaa..
 melentiks lentiks..eeeiiiii.geram sunggoh la mommy..
 gaya tgn tuh yg xmenahan tuh..
haaaaaaa ko siap terangkat kaki..ko hado..mcm tgk tgk boipren je gayanye..padahal tgh tgk tok dalang pegang doghian..wakakakaka..

Bile la daddy mek nak tukau screen ipad yg retak tuh..dh lama sgt dh nie..

Mek nie kan skang nie dh pandai dh tau..ade je peel die yg wat mommy ngan daddy geli hati..pastu bile tgk kite ngan mok mok gelak beria, die pun ikut gelak sakan..ade jeeee tau yg die wat..geram je kadangggg..

11 comments:

  1. ada yg nk kena babap montot dia kannn

    ReplyDelete
  2. amboi...mcm dah besar sangat dah nie...

    ReplyDelete
  3. waaaahhhh,,rasa macam jatuh hati pul ngam mek hihi comeeey nya dia gaya angkat angkat kaki tengok upin ipin, hihi 1st time singgah sini

    ReplyDelete
  4. waaaahhhhh,,,,rasaaa macammm jatuh hati pula dengannn mek, hihi comeyynya dia ngakt kaki tengok upin ipin,, hihi singgah sini yer

    ReplyDelete
  5. mmg kusyukkkk...mcm2 gaya ye qisya

    ReplyDelete
  6. Gelagat mereka yg melampau tu memang memalukan. Tak takut ke sebab pemain kita belum main di sana pulak lepas ni. Tak fikir panjang golongan yg macam tu.

    Cuma macam Qisya ni relaks aje kan.. hati pun senang:)

    ReplyDelete
  7. punya khusyuk dia tgk tok dalang yee

    ReplyDelete
  8. gaya tak bole kalah qisya layan upinipin... nonggeng sana ni...haha

    ReplyDelete
  9. Assalam Falsya,
    geng la fayyadh ngan mek :)
    si Fayyadh bila nengok upin ipin asai iklan lagu end setiap part tu mola la bisin mulut dia
    nak nengok upin ipin non stop gitew

    ReplyDelete
  10. Amboi cek mek molek ni...seksinya posing...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...