Wednesday, December 24, 2014

:: Mek In Action ::

Previous entry kan kite ade mention yg hobi baru mek adalah memanjat tangga kan..nie haaa kite nak tunjuk mek in action..kihkihkih..
 tetibe kepala mcm kura2..sbb time nie tgh iklan...sgttt minah iklan..

pastu kan yg wat kite geram, bile kite berdiri kat tangga then kite panggil mek, boleh x die just jenguk je kepala die pandang kite pastu sambung panjat tangga balik..grrrr!!!!..
 perut moncittt mcm daddy!..ahahaha..
 belanja skit peyut moncit titew kat auntie2..wakakaka...

Nak carik gate smp ke sudah xcarik2..hurmmmm..skang nie mmg mata xleh lepas pandang dr mek..

Arinie management bagi early release..sooooo aiiii is half day today..woot woot!!..kang nak lunch date ngan somi aiiiii yg terchentaaaa..auwww!!!..

5 comments:

  1. nak join lunch...plzzzz..hahahhaha....mood nak memanjat tu si mek bun ni

    ReplyDelete
  2. Ini budak muncit dah buat auntie geraaaammmm sangat tau:)
    Kakak rasa kalau Falsya kejar lagi laju Qisya memanjat kan hihi...

    ReplyDelete
  3. memang pencinta tangga si mek qisya ni...kihkih....perut muncit sgt tu qisya...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...