Tuesday, December 30, 2014

:: Penangan Tent ::

Daddy mek ade belikan tent utk mek..beli dh lama tp baru lately nie duk bukak..sbb baru tingat ade tent utk mek..huahuahuahua..
 utk sape2 yg mencarik, sarung tent gini ye..
yg ini daddy mek beli kat toy's r us..
boleh carik disitu..
 bughuk nau bile daddy mek masuk skali dlm tent mek..wakakaka..
 kite letak comforter mek je dlm tuh as alas..
tp kalau nak lg selesa letak carpet kat bawah..
bawah tent nie ade carpet bulu2 so xde la rase keras lantai..
 memula je mek kuau masuk tent die nie..
pastu bile dh kuau, xmasuk2 dh..muahaha..
nak tgk mek main dlm nie tunggu kazen2 mek dtg..
dlm nie panas tau so kene letak bawah kipas or bawah ekon..
 kak long jenguk kawasan..hahaha..

Bok kazen mek hari2 duk berzikir kat tinge mama die nak "khemah mcm qisya"..kihkihkih..xtau la dpt ke x tuh..

Pastu last weekend kite ade wat makan2..xde la makan2 mana pun..kebetulan mak kite balik Temerloh pastu kebetulan pulak mak kite nmpk si kawan baik kite yg botak tuh duk up status kat fb siap tagged kite lagik kate bile nak balik Temerloh..nak makan ikan patin katenye..semuanye gara sbb kuau Majalah3..

So bile dh alang2 mak balik Temerloh, dh beli ikan patin kat sana, mak bg kite 2 ekor utk masak bg si botak makan..bile dh dtg umah anak dara si botak dh nmpk tent qisya tuh..terbekenan pulop..balik dr umah kite, dieorg terus gie carik tent sbb anak dara dh sebut, "nak mcm qisya"..huahuahauhua..

So inilah tent kakak iman..kihkihkih..

Penangan tent qisya smp mak2 pak2 yg dtg umah kene belikan ten jugak untuk anak memasing..kihkihkihkih..

9 comments:

  1. hihihih...mujur anak anak akak tak nampak tent mek...kalau tak comfirm dorang pun nak juga sorang sebijik...hihihih...

    ReplyDelete
  2. syawal dolu pon ada...tapi sejak ada adik dier..ranap abis tent tu..hahahahah

    ReplyDelete
  3. ehehh qisya acik nak jugak tumpang berteduh di tent comel qisya...boleh??...heheee....

    ReplyDelete
  4. HIHIHIHI .. MEMASING TERPENGARUH YER...

    ReplyDelete
  5. Bebudak sukalah dpt mainan macam ini.
    Kakak dulu pun ada beli tau tapi entah mana dah sekarang ni rasanya ada di dlm store.

    ReplyDelete
  6. hehehee...comel je tau mek nie.. ;) dah ade umah sendiri dah mek oi ;)

    ReplyDelete
  7. alololo.. omey nye khemah tu.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...