Monday, December 15, 2014

:: Celebrating 3 Years Anniversary @ Warisan Cafe The Royal Chulan Hotel ::

Haaaaaa ko kemain pjg tajuk..kihkihkih..mok mok kan bg kite pilih hotel mana nak tp kalau boleh jgn la mahal nau sbb die tau istewiii die nie bukannye kaki pemakan..maksudnye kaki pemakan yg bykkkkkk yg boleh makan semua makanan buffet tuh tanpa henti dr start dinner smp abis dinner..sendri tau yg rugi byk kalau bawak kite gie makan buffet2 nie..hehe..sbb tuh la kate jgn mahal nau..

Soooo kite pun try la usha2 groupon..sekaliiii Royal Chulan ade promo utk buffet..RM75 kut sekepala..xingat dh kite aihhh..so bile tanye mok mok, die kate boleh je..so bile dh boleh je terus la booked..

Sabtu malam ke sana le kite ye..
 kemain happy mek..sekejapan je nie..pastu xnk duduk..nak berjalan je iye tuh..
 chef nie kemain suke ngan mek..staff2 kat sana semua duk pakat kerumun mek..tp mek xberapa nak good mood..rasenye kalau mek in a good mood malam tuh silap2 kene kidnap masuk kitchen..kihkihkihkih..

Asal lalu je semua duk corner kat table kite layan2 mek..kadang mek layan..duk lambai2 dieorg la, tepuk2 tangan la, jerit2 la..kadang mek wat xtau je..wakakaka..

Overall makanan kat situ mmg sedap..walaupun xbyk sgt variety of foods tp semuanye berasa la..sedapppp..

Xde gambau makanan tau..sbb table kite dekat ngan staff duk berkerumun..kang nmpk nau peghaknye kang..duk nak amek gambau je..kihkihkih..so layansss la gambau kiteorg anak beranak..hahaha..
 mengicai2 tau mek nie..
 eiii gambau xde yg semenggah la domok nie..
 okayh nie baru okayh skit..ngeeeee..
dh kenapa dua beranak nie muke pelik...mommy je yg syok sendri nieehhh..ahahaha..

Okayh dh..present anniversary xde sbb aiii dh byk dh pao husband aiii..ngeeeee..ujung bulan nie aiii bg present yg baekkkkkkkkk punye utk husband aiiii...present apeee????..rahsia..kihkihkih..

Balik dr dinner kite ajak mok mok gie Putrajaya tgk pesta lampu tp mok mok kate kalau nak gie sana kene tukau kete die ngan kete kite..ssooobbsssss..takut lettew nak bawak kete sendri..takut kene tahan lettew..sooo jawapannye mmg xjadi leeee..kene la kite ngan mok mok duk bersin xhenti time tuh..lg la xjadik nak gie Putrajaya..sigh..

5 comments:

  1. Alhamdulillah... Seronok meraikan ulangtahun bersama. Apa lagi Qisya dah semakin bijak.
    Waiter pun geram sebenarnya tengok Qisya.

    ReplyDelete
  2. phm ke mek tu ..ke takut tgk muka chef tu hehe

    ReplyDelete
  3. nsb u xpegi..hazab.. hehe.. ehh, mcm princess lak si mek tu..

    ReplyDelete
  4. hahahah muka mok mok buat sue gelak besau..hahahhahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...