Tuesday, April 28, 2015

:: Baru Ku Tahu ::

Baru je nie ha dpt tau yg Apple user dh boleh kol thru wassup..sebelum nie Android yg boleh..tp tah la, xsure la pulak..maybe sbb kite xperasan ke ape kan..mcm Android yg kite tgk semua very straight forward jer..ade column utk call kan kalau xsilap..

Kite tau pun sbb si botak tuh ler..memula wassup tetibe die kol..pelik kite asal kuau lain mcm nau..pastu putus..
tetibe lak ade "Whatsapp Call" kat ateh tuh..

Aik, dh boleh dh ker?..boleh ler gamaknye..kalau idok xkan ler si botak tuh boleh kol kite kan...hahahaha..tp coverage sgtlah teruknye lahai..dh mcm transformers je sore..kalau sebelah2 boleh la dgr jelas..itupun sbb kite test ngan somi kite..hahaha..
kite bukan nak tunjuk conversation kiteorg tp kite nak tunjuk mcm mana kite tau wassup boleh kol out.. nampak x yg kite circle kan tuh..kalau ade icon ganggang tuh buleh ler kol..

Tp tah la..bg kite watpe je nak kol thru wassup nie..dh la makan data..plus, coverage tah mende-mende..baik la kol biasa je..lg bgs..lg clear..

What say u?..ngeeeee..

10 comments:

  1. SUE PON DAH LAMA TAU, TAPI TAK PENAH TRY LAgi

    ReplyDelete
  2. Hahahah. memang pun habis data. call biasa sudah :D

    ReplyDelete
  3. Eh... kakak pun tak tahu sebenarnya.
    Baca ni baru tahu...

    ReplyDelete
  4. Mmg sblom ni ngan adroid boleh je...ngan apple x sure...

    ReplyDelete
  5. xbest pun.. baik call cam bese je.. dah la bunyi bergaung, dpt lambat plak tu

    ReplyDelete
  6. call guna WA tak clear...hahaha
    baik call macam biasa

    ReplyDelete
  7. singgah petang...
    ofkos la kak...
    name pun free kan..hihi...
    mmg x memuaskan..hihi..mcm dok dlm gua..hihihi...

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    ooooooooooooooo
    makan data yer
    alaaaaaaaa
    baru hengat dapat jimat disitu :P

    ReplyDelete
  9. akak tahu pun dari suami...dia yg mula call akak guna wassup ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...