Friday, April 3, 2015

:: Hepy Besday Qisya ::

Puteri Chun Li sedang beradu..
hehe..

Mek kalau kat umah nenek mmg tido dlm buai..kemain lama mek kalau tido dlm buai..2-3jam..kat umah kite mmg xde buai..mek kalau nak tido, die tido sendri xyah nak pok pok..tau2 dh bobok dh..hahahaha..padahal sebelum tuh ngekek2 gelak..sekali senyap..ishh pelik betul bile senyap2 nie..ngintai2, eh eh, lahhhhh gone dh mek ghopenye..ahahaha..
minggu lps balik2 je umah nmpk plastik besau kat car porch..ape mende lak nie..bukak2 sekali teddy bear..ahahaha..ari yg sama dpt teddy bear nie adalah birthday adam..tp qisya yg dpt present..tuh g mama naha duk nganjeng tuh..wakakakakkaa..

Jgn kompius tau..birthday qisya 7.11..ingat 7eleven, ingat birthday qisya..hihihihi..

Bengong naha..dtg umah xbgtau pun..tau2 dh ade teddy bear dh..kihkihkih..

Nana keding yg campak dlm pagar ghopenye..sebelum2 nie nana ade suruh kite dtg umah mama die.."sya, nnt bile senang gie umah mama..mama nak bg teddy bear kat qisya"..tp smp sudah xberkesempatan nak gie..sudahnye tau2 je ade kat umah..ngeeeee..

Qisya je cucu pmpn embah (mama nana keding) wat masa nie..xkan nak bg teddy bear kat bang aji, rayyan ngan dar..mmg dieorg pakat2 tarik bulu teddy bear smp bogel gamaknye..silap2 xde de derang nak heran ngan teddy bear tuh..kihkihkih..

Tp xjugek..sedangkan qisya pun xheran..camno tuh..ehh, qisya bukan xheran..qisya takut bende bulu2 sebenarnye..or to be more specific, qisya xsuke teddy bear..hehe..bg la mcm mana kat die, die tolak2nye teddy bear tuh..pastu lari..huahuahuahua..

Mmg teddy bear besau tuh dpt ke mommy la kekdahnye..tq embah tq atok micai sbb bg teddy bear dekat mek..qisya sayang embah ngan atok micai..;x

9 comments:

  1. Assalam sya,
    he3
    mek takuit bear2 yer he3

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday qisya....bestnya kalau dpt tido berbuai mcm tu

    ReplyDelete
  3. seronok qisya banyak mak2...mummy, ibu, mama, semua kan....nenek pon ramai..nenenk, embah, maktok, tok bagai kan...seronok2...

    ReplyDelete
  4. waaaaaaa...besar gila.. mek xtkt ke?

    ReplyDelete
  5. bertuah qisya ramai yg syg ... hihihi elok jgk qisya geli bulu bear , rezki ibu dia lah ... kalau tak mau berubut .. comel sangat bear tu ...

    ReplyDelete
  6. Senang betul nak igt besday mek...7-11
    :)

    Ok la tu senang tido walaupun takde buai...sebab budak yg biasa buai, mmg bercinta la nak kena tepokkkk lama lama bagi tido kalau gi tempat takde buai..haha

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Lahir Qisya... comeynya.. Bufday girl tidur nyenyakk :)

    ReplyDelete
  8. ehhh birthday qisya sama dengan roomate nani. seven eleven. Hihihi. nyenyaknyaa tido :D

    ReplyDelete
  9. la ingt betul betul besday mek.rejeki mek. tp mek x suka bear plak. mama la ambil tu.. boleh la :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...