Tuesday, April 21, 2015

:: Padat-Padat ::

Saje je nak tayang gambau dak dobot kite..ngeeeee..
dah la bdn gitu, pakai lak yg baju ngan suau lak tight ketat2..ahahaha..
 baby dungong duyung terdampar dh kat play-mat..huahuahuahua..
nak kate majuk idok jugek..
die suke sbb bile jalan or baring nnt kulit melekat 
kat play-mat pastu kuau bunyik2 nie..hehehe..
 kalau nak solat kene letak sejadah kecik nie kat tepi..
kalau x nnt bile tgh solat, tau2 je die baring kat sejadah mommy..
tp dh bentang yg kecik tuh pun ttp gak baring kat sejadah mommy..;D
eeeiiii..gerammmmm..

27 comments:

  1. Eeeeiii ini budak buat org geram tau:)
    Macam-macam keletah dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe kak..skang nie pjg sgt dh akal die..hehe

      Delete
  2. Qisya dobot...meh kejap nak peluk ketat2...bila la dpt jumpa awak ni erk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt kite wat2 terserempak kat kl sentral nak..ngeee

      Delete
  3. Replies
    1. wakk kurlas beyonce terus..ahahaha

      Delete
  4. shake your boommm bommmm..
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh kenapa mommy mek lak yg terasa mcm nak shake2 boom2 tuh..ahahahaha

      Delete
  5. best tu bontot bam2...hehe..tisya dlu ada gk suar polkadot merah camni

    ReplyDelete
  6. Memang padat ko mek..
    Rasa nak gigit jer kaki tu..
    eemmmm geram ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg segala part kat bdn die mmg padat kak..surrender falsya kalau nak dukung..semangatttt...;)

      Delete
  7. montot tu lontik sangat tu...hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aunty soya nak chelen ker?...kihkihkih

      Delete
  8. Isyhhh isyhhhhh geramnyaaaaaa lahai
    Lentik lentok semua cukup pakej..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh laaa.kalau mel boleng2 lagi la geram nak gigit...

      Delete
  9. Replies
    1. meh nie akak tolong gigitkan nak..*smbl asah gigi*

      Delete
  10. awww..omeynyer....
    menggoda sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..posing maut pulak memk tetibe..

      Delete
  11. haaa ada idea juga.
    skrg rania pon suka dah golek golek kt sejadah sy juga.x puas hti siap bergyut kat kaki..
    nti nk bg sejadah kecik mcm qisya tu jg la..

    mmg mantop semngat..

    ReplyDelete
  12. Assalam sya,
    gambor 1st tu
    memang soper supermodel pose nye lahaiaaaaaaaaaaa
    he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...