Friday, April 24, 2015

:: Masih Seperti Dulu ::

Ecececewahhh...ayat xmenahan..nie haaaaa, nak cite pasal qisya..ngeeee..

Qisya nie ade certain2 peel die masih lagi xberubah sejak lahir lagi..smp skang masih lagi mencarik tangan kite kalau nak tido..pastu dh tambah satu peel lg bile nak tido..gentel tinge kite..hahaha..tinge sendri xnak gentel..kadang tuh mcm kelakar pun ade..sbb die sendri yg duk kalihkan kepala kite semata2 nak meraba tinge..masalahnye kalau kalihkan slow2 xpe..nie jenis yg mcm kene luku kepala ngan kengkawan..ehh, xgheti ler nak explain..huahuahua..

Space kite tido pun sama mcm dulu..xberubah..ujung2 katil je sbb mek die akan tido mengempel kat kite..pastu suke betul die tido atas perut kite..smp hati mek, selesa sgt la tuh ye tido atas perut mommy..empuk nyeah...;D..kalau dh tersasar jauh dari kite, terjaga je mek, mesti mek akan merangkak balik gie kat kite..pastu tido kat lengan kite..hehe..tp tah la, kite suke mcm tuh..terasa mcm bonding sgt..

Kadang kite nak la naik bilik lambat skit..so mek naik dulu ngan daddy mek..otw nak ke atas tuh kemain suke lg die sbb dpt manjat tangga..
 perut tuh kaber skit mek..kite kan smp tanye doctor, normal ke perut qisya gitu..
tergelak2 doctor..
doctor kate normal..muscle katenye..hahahahahaha..
 halolololoh...jgn wat muke suci meruntun jiwa boleh x mek..
okayh kejap je..pastu sambung naik tangga balik...kihkihkih..

Bile dh smp tangga paling atas sekali, baru perasan mommy xde..oooo time manjat kemain bising mulut smp lupe mommy nyeah..haaaaaaa, itu jam start la menangis kat kaki tangga belah atas..haiyooooo, xkeruan betul dibuatnye..selagi xnmpk muke mommy naik tangga, selagi tuh la mendayu2 "nyanyiannye"..

"Nyanyian" tuh bergantung pada berapa lama mommy kat bawah..kalau 15minit, 15minit la bersambung tanpa henti..daddy kat atas pujuk pun xjalan..nak mommy jugek..manja mommy nie laaaaaa..hehe..

*yeayyyy..dh ari jumaat...esok dh weekend..esok xleh kuau gie memana sbb ade org nak dtg pasang panel tv..ahad lak nk balik Temerloh..happy weekend ya'lls*

9 comments:

  1. qisyaaaaa cepat no qisya beso
    geram aunty nad nengok
    tang perut paling aunty nad admire, hahaha!

    ReplyDelete
  2. Apa-apalah mommy ni kan Qisya - siap tanya doktor lagi:)
    Perut Qisya macam tu cantik dipandang kalau auntie ni dgn mommy amacam! Mahu diet tak makan seminggu belum tentu boleh hilang.

    ps: geram tengok kaki Qisya tau:)

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...
    hee3...suka tengok baby yg kuss semangat nie...

    ReplyDelete
  4. Singgah petang...hihihi..
    anak mommy kan..biasa lah...klu boleh nak mommy ade depan mato...
    alalala..pandai dah die naik tangga yea...

    ReplyDelete
  5. geram mek sado sorang ni.... tang pewot jangan cakap le muncit2 comel ok... hahaa

    ReplyDelete
  6. comeynya budak gebus ni..
    tengah busy nampaknya si kecik comey ni :)

    ReplyDelete
  7. Comel nya dak bb qisya..auntie shuker tengok perut bb gitu..hihiii sweet n semangat je

    ReplyDelete
  8. Geramnyaaa kita tengok dak comel ni

    ReplyDelete
  9. Assalam sya,
    bahayanya lahaaaaaaaaiiiiiiiiii mek
    seb baek mek tauit nak turun tangga :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...