Wednesday, April 22, 2015

:: HandyBaby ::

Kat umah kite ade handyman ngan handybaby tau..kihkihkih..handyman opkos ler somi aiii yg gagah perkasa tuh..handybaby tuh opkos ler anak dagho aiii yg sorang tuh..iye sorang je baby kat umah...xkan lak pulak kite yg baby nye...ehh, tp kalau ayat standard somi kite, "u kan baby dalam hati aiiii"..pastu sengih gatal..wakakakakaka..ayat xleh blah..

Kiteorg baru beli shelf kat ikea..nak letak pekakas2 letrik yg dok penuh kat dalam cabinet dapur..rugi space letak semua barang2 tuh dlm cabinet..since bilik stor dh ade, might as well podok2 semua dalam bilik stor jer..

Bile daddy nak pasang2, die pun sebuk ler duk celah kangkang daddy nak cantumkan sekali..upin ipin ape semua dh xheran dh..mek bizi nak jadi handybaby..wakakakaka..
 terkejut kiteorg bile mek tetibe amek screw driver daddy iye pastu duk letak kat tmpt screw..spot yg betul lak tuh..padahal xde sape ajau pun..kat lobang xde screw xde pulak die nak godek..

Sebenarnye byk laie gambau tp xleh nak upload sbb daddy mek seksi..hahahaha..
dh selamat susun barang letrik..
yg selebihnye tunggu weekend..
xlarat la nak bege2 time weekdays nie..
masa sangat singkat..hehe..

Nak kite belanja video mek bertukang..
video
ngeeee..;D

25 comments:

  1. kemas..
    pasni bagi mek jer yang pasang..

    ReplyDelete
  2. seronok gini, nak amik N letak pon suke...sebab tahu satu tempat..senang nak carik kan....mek bun pengaruh handy manny kaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la sue..senang nak amek nak simpan..malas nak kuau masuk kotak je keje..hehe

      Delete
  3. rajin nantu ai... muahciked!

    ReplyDelete
  4. hahahah. mekk nak jadi macam daddy jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tamooooooo...nnt mek jadik kasoooo...ehh, ahahaha

      Delete
  5. bnyak nya perkakasan dia.. hehehhe

    ReplyDelete
  6. Punyalah bersungguh nak membantu tu:)
    Jgn sampai Qisya panjat pulak rack yg cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la kakak..daddy die nak pasang, die duk kat celah kangkang daddy die sbb nak pasangkan jugak..hehe..

      Delete
  7. Bertambah handyman dala umah tu...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. handyman junior tuh membantu jugak la..bantu sepahkan barang2..ahaha

      Delete
  8. sado nyerrr handybaby tuh... comel...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sado sgt kan kak..sebab tuh suke wat keje tukang2 nie kut..eh,, jgn laaa..xnk laa tukang2 nie..hehehe

      Delete
  9. cantik la shelf IKEA tu, berapa RM ya?
    Tapi saya part2 nak handy mandy ni yg malas..hahaha..terbalik, coz wife saya yg suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. shelf nie yg paling murah..50lebih satu..
      aik, tertukar minat ke canner nie..ahahha

      Delete
  10. budak2 mmg cpt jerk belajar nye...kadang2 xyah ajar..akai panjang mereka ni

    kemas kan buat mcm ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la..terkejut kiteorg sbb tgk gelagat die..hehe..

      bilik stor pun nmpk kemas skit..kalau x penuh ngan kotak2 barang letrik je..hehe

      Delete
  11. Akak pun suka je rak2 mcm ni...pi ikea tgok kat area as is dulu...x menarik baru pi tgok kat dlm2 tu...gigih patah balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish, gigih sgt tuh..falsya kalau tgk kat situ bile dh ujung2 membeli n time nak bayo..hhehe

      Delete
  12. amboi ghajin qisy nolong ye..
    bagus bagus ringan tulang ni.
    cntik tersusun j
    dok rmh sndiri syiok nk beli brg n susun
    ini kalau sy dh beli rak gitu nti nk pindah hazab la nk ngadapny..

    ReplyDelete
  13. suka la.. kemas je jadiknya
    mek, mek.. cepat btul dia blajo

    ReplyDelete
  14. Assalam sya,
    sob3
    penang takdop ikea
    sob3
    kami nak rak itu jugaks sob3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...