Thursday, April 9, 2015

:: Palang Pertama ::

Mek skang nie dh pandai manjat grill kat pintu dh hokeyh..haiyooo..

Pintu umah mmg kite jarang bukak..kalau weekend siang2 tuh bukak la sbb siang kan xbukak lampu..so xnmpk sgt la keadaan dlm umah dari luau..lgpun weekend kiteorg jarang ade kat umah so mek xsempat nak explore grill bagai..kalau malam kan terang benderang je umah ngan cahaya lampu semua..xkan la nak bukak pintu..dh la kat umah pakaian kite nie sokmo jenis xcukup kain..sbb tuh la pintu mmg selalu kene tutup..

Agaknye sbb tuh la mek baru nak explore pasal panjat memanjat grill nie sbb jarang nmpk..kihkihkih..tp skang nie asal bukak pintu je, die yg akan lari gie kat grill dulu..pastu nnt die akan panjat grill..nasib baik la takat satu palang je..tp dlm satu palang tuh, ade hati nak panjat smp 3 palang terus..hamboiii mek, besau nau cite2 tuh..kihkihkih..
 panjat mek jgn xpanjat
 time nie pintu terbukak sbb daddy nak gie buang sampah..
kite kalau dh mandi bagai waktu malam mmg segala kerja2 yg melibatkan
 luar umah mmg somi kite yg buat..
hurmm..kite sama2 saksikan berapa lama boleh bertahan "hanya satu palang" tuh...kihkihkih..

*xsabaunye weekend nie nak tgk FnF7..apo??..mek??..weekend nie berebut semua org nak jaga mek..kihkihkih*

11 comments:

  1. ok mmg geng ngan izz..penat dah jerit kat dia suruh turun...tunggu ibu tunjuk rotan, kelm kabut turun

    ReplyDelete
  2. falsya... tunggu nanti dia naik sampai atas.. hahahha

    ReplyDelete
  3. baya2 qisya ni mmg suka panjat2...tisya dlu pn suka panjat gk tp bila dh naik tgi takut nk turun hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha.. tak lama lagi bertambah laa palang dia panjat..

    ReplyDelete
  5. Salam. Hee baby dh panjat palang ;p

    ReplyDelete
  6. Iyerlah...memula satu palang. Esok² berpalang² naiknya...hehehe...

    ReplyDelete
  7. cegat mek kat palang tu ye... perati jer nak panjat palang satu lg... esok lusa dapat la lagi satu palang...hahaa

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    Fayyadh pun ada gak la dedolu 2-3 kali dok manjat pagor
    satu takok lagu mek jugak la
    memang iols tak bagi la kan3
    ater kang ralit ja, tau2 dah samapi ateh yer dop he3
    alhamdulillah sekarang memang takdaknyer panjat2 ghoper itu :P

    ReplyDelete
  9. Ayoyoo..mek, bahaya tau panjat panjat.kang panjat tinggi tak leh nak turun..

    ReplyDelete
  10. selamat meneroka..
    hati hati tau qisya..
    sng dlm hti la dapat detim.
    hihi. ada org nk jagakan qisya

    ReplyDelete
  11. kita dah tengok FNF7 dua tiga hari lepas. hikssss :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...